БиНюз се натъкна на смразяващи разкрития относно варненския вълнолом, който

...
БиНюз се натъкна на смразяващи разкрития относно варненския вълнолом, който
Коментари Харесай

На варненския вълнолом, който отне живота на две деца няма нито спасител, нито осветление, нито каквито и да било мерки за сигурност! Ако не УБИЕМ системата, тя ще УБИЕ нас!

БиНюз се натъкна на смразяващи разкрития по отношение на варненския вълнолом, който преди няколко дни лиши живота на две невръстни дечица. Публикуваме текста коментара на Н. Начев от Facebook без редакторска:

"Снощи минах около мястото на нещастието, при която две деца се удавиха на варненския вълнолом измежду бял ден при съвсем изцяло умерено и безшумно лятно море! Шумно окряканата “спасителна операция”, поради която бяха анулирани концертът и зарята за празника на Варна,, в 22:00 часа се състоеше всичко на всичко от трима отегчени полицаи, охраняващи опъната полетиленова лента, ограничаваща достъпа към края на вълнолома! Никакви кораби, никакви хеликоптери, никакви катери, никакви спасители, никави прожектори - НИ-ЩО, ЕДНО ГОЛЯМО, МРАЧНО, ПОТИСКАЩО И ОТЧАЙВАЩО НИЩО!!!
И се замислих - в случай че имате концесия за някое мизерно плажче или даже публичен басейн, сте длъжни да поддържате избавител, разполагащ с помощни средства и здравна работа за първа помощ, а уреди за милиони като вълнолома и морска гара, по които всекидневно се разхождат хиляди хора и деца без контрол, не разполагат с нищо сходно?! На етажната площадка пред жилището ви има противопожарен кран с шланг, а на вълнолома няма нито едно избавително въже, лодка или пояс, да не приказваме за дежурен наблюдаващ или избавителен екип?!? Същото е ситуацията и в така наречената “зона за отдих” на Морска гара, където е въпрос единствено на време, някоя запила се по лъскавите кръчми майка, да изпусне от погледа си за секунди невеъстното си дете, което вездесъщите безхаберници да извадят безжизнено след няколко дни!
Та по този начин, драги ми смехурковци - СИСТЕМАТА УБИВА - на следващия ден ще убие вашето дете, вашето семейство, вас самите!!! Ако не ви удави в морето, ще ви удави в наводняване, провокирано от безотговорно изтърван от някой безхаберник селски язовир, ще ви размаже в ужасяваща злополука по безобразните пътища, ще ви изгори в горски пожар, ще ви пребият до гибел до момента в който ограбват безнаказано жилището ви или ще угаснете постепенно до момента в който чакате с часове раздрънката кола за спешна помощ на “спешна” помощ да ви откара в някоя отчайващо мизерна болница... Може да не се случи през днешния ден, може да ви забави няколко седмици, месеци и даже години, само че наложително ще ви откри цаката, рано или късно!!! Ако ние не убием неотложно тази безсмислена и безчовечна система, тя ще убие нас!!!
Средно състояние не съществува, тъй като системите, които убиват са пъклен положителни в убийствата! "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР