Binance направи официално съобщение, с което разясни статута на тегленията

...
Binance направи официално съобщение, с което разясни статута на тегленията
Коментари Харесай

Официално: Binance даде коментар за спрените еврови плащания

Binance направи публично известие, с което обясни статута на тегленията и депозитите в евро посредством мрежата SEPA за своите съществуващи клиенти.

По-рано измежду потребителите настъпи известно комплициране и угриженост заради туит от акаунта за поддръжка на клиенти на Binance.

Първоначалният туит от отдела за обслужване на клиенти на Binance посочваше краткотрайно прекъсване на тегленията и депозитите в евро посредством мрежата SEPA. Впоследствие обаче този туит беше заличен.

По-късно екипът за обслужване на клиенти разгласява промяна, като призна, че предходното известие е било изпратено неправилно. Те потвърдиха, че услугата SEPA ще продължи да действа до 25 септември, както беше планувано по-рано. Освен това Binance увери потребителите, че преди този краен период ще бъдат предоставени различни благоприятни условия.

SEPA, която улеснява преводите в евро сред страните от Европейския съюз и други страни,ще продължи да действа за съществуващите клиенти на Binance до 25 септември. Важно е обаче да се означи, че услугата SEPA не е налична за нови консуматори от 25 юни.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР