Била ГЕРБ в изолация. Коя партия подкрепи ИТН, БСП -

...
Била ГЕРБ в изолация. Коя партия подкрепи ИТН, БСП -
Коментари Харесай

Борисов: Радев така успя да разедини българите, че да се мразят

Била ГЕРБ в изолираност. Коя партия поддържа Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия - нито една. Радев по този начин съумя да разедини българите, че да се ненавиждат. Така са се мразели по време на Възродителния развой. Това казалидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещаване в Шуменско.

" Аз съм обективен човек. И когато се приказва за по този начин придобилите популярност смесени региони - в Родопите направихме доста, направихме доста и тука. И едвам се пробват да ни привързват с Движение за права и свободи, с Карадайъ, колкото и да не се обичаме, не мога да кажа, че се ненавиждаме, сме отделяли по равни средства на всички кметове на всяко едно обитаемо място. Няма значение дали са от Движение за права и свободи, или ГЕРБ. Това сме правили дружно, тъй като във всяко обитаемо място живеят българи и за това сме правили стадиони, детски градини, учебни заведения, сигурен съм, че ги виждате. Като кажат модела " Борисов " те ме ласкаят с това, значи нещо съм направил. Нашето какво беше - най-уважаваната страна на Балканите. Всичко, което се случваше на Балканите, минаваше през София. Неслучайно и президентът Ердоган излезе на конгреса на Движение за права и свободи и сподели " моят другар Бойко ", тъй като като прилежащи страни сме си помагали доста. А президентът на Сърбия сподели: " Каквото направи Бойко, това ще създадем ". Ами гърците - строим газопровода. Това ли е неприятното на модела " Борисов "? Така и със Северна Македония, по този начин и с Албания с Косово, в Босна и Херцеговина ме наградиха с " европейски жител на годината ". Нула незаконна миграция. Правехме канализации, правихме водоснабдяване ", сподели Борисов.

" Била ГЕРБ в изолираност. Коя партия поддържа държавно управление на Слави Трифонов? Нито една. Коя партия поддържа държавното управление на Българска социалистическа партия? Нито една. Коя партия сподели, че желае да е с Движение за права и свободи? Нито една. Радев съумя по този начин да разедини българите, че да се ненавиждаме. Така е било по време на Възродителния развой ", изясни водачът на ГЕРБ.

" Какво направихме с приходите? Вече по Евростат България не е на последно място по приходи. Всички еврофондове работеха, проектът за възобновяване беше подготвен, с 2 милиарда повече договорих за България в новия програмен интервал и на потегляне още 200 млн. евро за северозапад, 360 млн. лв. непосредствено единствено за защита на границата от всички европейски сътрудници. Кое от всичко това ни предложиха тези по този начин наречени нови, по-скоро доста добре забравени остарели, някогашни депутати? Най-важната работа в страната - да смъкват на патриарха защитата, на основния прокурор, и мислят, че мен са ме накърнили. Мен си ме пазят хората. Едно време аз се опасявах от почитание да загатна името на Първанов, на царя, на Доган, тези политици, които бяха потвърдени в политиката, а Тошко Йорданов излиза и почва да дава оценки. Казал, че ГЕРБ е мафиотска конструкция, вие сте мафия. Забрави по какъв начин единствено преди месец обкръжен от полиция се движеше в София. Ще мине време, може и години, само че днешния ден ще си го спомните, когато би трябвало да пазим Слави Трифонов или самият Тошко Йорданов. Главен прокурор без защита. Ние казахме да ръководят те. Кой им пречи да създадат държавно управление? Защо се занимават отново с нас? Най-важното нещо в страната е да смъкват защитата на Борисов. Ние в нашия район имаме убити министър председатели. А най-големите наркодилъри на Балканите съм ги залавял аз. На кой мафиот желаете да угодите с това да ме извършите лесна цел? Защото видяхте, че ГЕРБ е несломим. ", съобщи Борисов.

" Всички социолизи дават ГЕРБ първа политичаска мощ. Ето това ги вбесява, по тази причина се занимават два дни с НСО. Един не споделя актуализираме бюджета, задължаваме бюджета с милиарди повече. От къде ще ги съберете следващата година? Кой ще носи политическа отговорност? Кой след това ще носи отговорност за това, което Радев желае да направи? Радев ли ще носи отговорност, или като през днешния ден ще дава ум на политическите партии. Той от разединител стана рекетьор. Нали ме обвиняваше, че аз не съм зачитал Народното събрание, а той им дава непосредствено задания. Коя е твоята партия? ", попита той.

Той прикани хората да се имунизират и посочи, че е купил по време на ръководството си най-хубавите ваксини. " Скриха имунизациите по фризерите, с цел да не ги унищожават. Кацаров и Радев провалиха имунизационната акция. Днес споделя, че би трябвало да се имунизираме. Защо в този момент? Ходи си на отмора. А в този момент пусна хората да омешат тези дни итогава щял да затваря. бъди мъж ", съобщи той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР