Биха мъжа ми пред мен, съблякоха ни голи, без да

...
Биха мъжа ми пред мен, съблякоха ни голи, без да
Коментари Харесай

Тунингованата Злата брани мъжа си в съда: Тежко болна и стресирана е, но пък намерила време за грим

Биха мъжа ми пред мен, съблякоха ни голи, без да знаем на какво съображение, жалва се украинката Злата Добровска, която твърди, че не е знаела бащата на детето й да е нарушител

Мъжът ми не може да е направил това закононарушение. Не знам по кое време са бити, само че вечерта, когато служителите на реда пристигнаха в квартирата ни, не знам законно или нелегално, ритнаха вратата, аз бях с дребното ни дете, повалиха мъжа ми на земята и го арестуваха. Съблякоха ни голи по долни дрехи, на какво съображение, аз съм майка, детето ми е на 1 годинка. Моят мъж не знае тъкмо в какво го упрекват. Как може чужденци, украински бежанци, по този начин да бъдат насилствани и бити, къде написа такова нещо. Това не е обикновено събитие. Не знам дали са ги били в полицейското ръководство, само че го биха в жилището ни “. С тези думи се ожали пред медиите съпругата на единия украинец от незаконния тандем, обирал домове в Бургас – Злата Добровска.

Мъжът й Руслан Добровски и сътрудникът му Денис Шайтанов са упрекнати, че са обрали над 10 жилището в Бургас, като единствено от единия парцел са отмъкнали над 100 хиляди лева и златни украшения ( ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). Злата Добровска беше с добър външен тип.

Но Злата е модифицирана с джуки за 500 лв. и очевидно макар напрежението от ареста на мъжа й, е имала време да се гримира прилежно, тъй като пред правосъдната зала ще я посрещнат фотообективите на бургаските медии. Злата Добровска всячески бранеше невинността на мъжа си и изрично отхвърли Руслан да е нарушител. В Украйна имала магазин за бижута, което обяснявало откритите златни украшения от служителите на реда - по думите на самия Руслан. 

Ще попитате за какво мъжът ми е пристигнал тук, а не е останал да брани родината ни. Ще ви обясня. Аз имам заболяване, вземам хапчета за сърцето и не мога без тях. На мен ми е нужно непрекъснато здравно лекуване и мъжът ми ми оказва помощ. Той е тук, тъй като има болна жена и малко дете. Ние сме с бежански статут “, сподели още Злата Добровска.

Припомняме, че през вчерашния ден в правосъдната зала двамата чужденци се появиха с насинени очи. Твърдят, че са били, както при задържането им, по този начин и в ареста. Доказателство за думите им обаче няма.

Пред съда двамата споделиха, че са с чисти престъпни досиета. Справка от Европол обаче сподели, че има съпричастност от тяхна страна към обири на моторни транспортни средства, изнудвания с потреблението на физическа мощ, кражби и други дребни закононарушения.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР