Би Ти Ви удари в десетката с новата си треньорка

...
Би Ти Ви удари в десетката с новата си треньорка
Коментари Харесай

Мария Илиева сменя Галена в „Гласът на България”

Би Ти Ви удари в десетката с новата си треньорка в „ Гласът на България ”. Телевизията от години е атакувана, че вкарва в журито на музикалното съревнование певици, които пеят по-зле от участниците в тимовете си. Този път обаче сходни рецензии надали ще има, тъй като във въртящия се стол сяда Мария Илиева, чиито качества на сцената са безспорни. Тя заема мястото на напусналата в края на предходния сезон фолк звезда Галена.
 

Мария Илиева към този момент има няколко появявания в разнообразни сезони на „ Гласът ”, само че единствено като посетител звезда. В идното наесен десето издание на шоуто тя ще направи дебют като треньор. „ Това е доста особено за мен, тъй като точно моят глас е моя запазена марка ”, показа певицата в обществените мрежи. Преди година и половина тя взе участие във финалната вечер на надпреварата в дует с тогавашния кандидат за победа Борис Христов. Актрисата Милица Гладнишка, която се изявява и като певица, я разкритикува, че е била прекомерно забележителна на сцената и по този метод е засенчила колегата си. Според нея Мария е провалила Борис, тъй като е пяла прекомерно добре. Илиева нормално отминава отрицателните мнения с аристократично безмълвие, само че този път си разреши да отговори.

„ Начинът, по който съм пяла с това благо момче, което на подготовките съумя да разплаче Иван Лечев с осъществяването си, бил „ грозна постъпка “, тъй като надали не съм го провалила. Публични оценки от актьор към актьор могат да бъдат правени от висотата на достиженията и пространството, което огромната любов и поддръжка на публиката дават. За над 20 години солова кариера и 15 години предшестваща я музикална подготовка аз пея по този начин. Повечето ми сътрудници са впечатляващи музиканти с персонален почерк, творчество и история. В техния свят злобата няма място ”, написа Мария. Две години по-късно тя към този момент е не посетител, а треньор в същото предаване.

Предшественицата на Илиева – Галена, изкара два сезона в предаването . След финала на последното излъчено досега издание тя разгласи публично, че завършва присъединяване си в плана. Преди дни стана ясно, че същото решение е взел и Любо Киров, с който Илиева е доста близка от години. Той, също като Галена, остана в риалитито в продължение на две сезона. Още преди месеци „ Уикенд ” предвижда, че някогашният вокал на група „ Те ” няма да се завърне в „ Гласът ” наесен. Знак за това беше появяването му на откриването на конкурентното шоу на Нова телевизия „ Като две капки вода ”. Миналата седмица Киров още веднъж пя в предаването за двойници на Маги Халваджиян – във вечерта на българските дуети, а малко преди този момент заяви пред Диана Любенова в Би Ти Ви, че е решил да се раздели с „ Гласът на България ”. По думите му, повода да напусне е прекомерно огромната му ангажираност с концерти и турнета. Очаква се скоро да разгласят и неговия заместител.

Любо, както и Мария, имат богат опит като членове на журито в музикален формат, единствено че в Нова тв. Преди „ Гласът ” и двамата работеха в „ Х Фактор ” на Маги Халваджиян. От много време обаче това предаване не се излъчва. Преди влизането си в новото шоу Мария съумя да влезе в идеална форма. През лятото на 2021-а тя роди дъщеричка. На сцената се завърна доста скоро по-късно щастливо събитие, само че й лиши много време, с цел да възвърне стройната си фигура от преди бременността. Сега от непотребните килограми няма и диря. Личи, че певицата тренира, а най-вероятно съблюдава и хранителен режим. Засега не е ясно дали в „ Гласът ” остават Иван Лечев и Дара.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР