БГНЕС При мен идваха мастити бизнесмени, които казваха Затваряш бензиностанциите и

...
БГНЕС
При мен идваха мастити бизнесмени, които казваха Затваряш бензиностанциите и
Коментари Харесай

Марешки: Само пълен идиот може да твърди, че строя незаконно в Морската градина

 БГНЕС При мен идваха мастити предприемачи, които споделяха " Затваряш бензиностанциите и ставаш вицепремиер. Това се случваше при започване на мандата. Това сподели по bTV водачът на " Воля “ за новата " Патриотична коалиция “ с, като даде поръчка за битка с олигархичните зависимости и корупцията.

По думите му бизнесът му не бил пораснал даже с 1 см. от публични поръчки в опазването на здравето.

По мотив обвиняванията на Христо Иванов за противозаконни градежи в Морската градина във Варна, водачът на " Воля “ разяснява: " Само цялостен глупак може да твърди, че аз строя нелегално в Морската градина. Когато се е случило всичко това Иванов беше подлога или патерица на. Гражданите не се вълнуват от тази тематика “.

За решението за " Патриотична коалиция “ Марешки удостовери, че диалозите сред двете обединения се водят от дълго време.

" Битката стартира, ние дадохме началото. Очакваме цялостна готовност на патриотичният избор. Това, което ни събра е, че успяхме да загърбим егото си.

Образуването на патриотичната коалиция е главната вест на тези избори, само че не по-малко значимо е, че нашите порти са отворени за всички патриотични обединения, които споделят ползи, за които милеят всички българи “, съобщи водачът на " Воля “.

Водещата обаче напомни, че Марешки преди време искаше оставката на Симеонов.

" Бях подмамен от майките на деца с увреждания, когато желаех оставката на. Имаме ли проблеми с стратегиите и служим ли на непознати ползи, това ме попита Симеонов, когато пристигна при мен. Разделителните линии ги оставяме встрани. Като ме видя ме попита: " Ти, Русия или България? Аз споделих Русия, само че след България. За мен българските национални интерес са на първо време. Той ми удостовери същото – първо пазиме България, след това си имаме други пристрастия “, изясни за връзките сред двамата водачът на " Воля “.

Заговори и за разединение на патриотичния фронт без да загатва Вътрешна македонска революционна организация, то по думите му те ще бъдат осъдени от патриотичния избор.

Накрая Марешки направи поръчка, че " Патриотичната коалиция “ ще бъде голямата изненада на изборите, като се бори за най-малко трето място.

" Другото нещо, което ще афишираме до дни е " Договорът Марешки “, в който ще написа " Евтини горива за всички “. Обещанието за евтини медикаменти за грамотните остава “, приключи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР