БФС обяви официално, че Георги Иванов поема поста технически директор.

...
БФС обяви официално, че Георги Иванов поема поста технически директор.
Коментари Харесай

Георги Иванов-Гонзо е новият технически директор на БФС

БФС разгласи публично, че Георги Иванов поема поста механически шеф. Той ще бъде директно виновен за работата на всички национални тимове, на треньорската школа към БФС, както и за развиването на детско-юношеския и женския футбол у нас.

" Георги Иванов бе публично одобрен за механически шеф на Българския футболен съюз. Легендарният нападател ще бъде директно виновен за работата на всички национални тимове, на треньорската школа към БФС, както и за развиването на детско-юношеския и женския футбол у нас.

Функцията на техническия шеф е с фундаментална тежест в осъвременената административна конструкция на Българския футболен съюз, създадена съгласно рекомендациите на УЕФА и плана " Футболни федерации на бъдещето ", в който БФС е измежду първите дейни участници.

Назначението на Георги Иванов на тази позиция е в звук със декларираната от президента Борислав Михайлов политика на ободряване на фрагментите в основни за развиването на футбола звена. Визията, краткосрочните и дълготрайни цели на Георги Иванов в новата му роля, както и методите за реализиране на задачите на механически шеф ще бъдат показани в медийните канали на БФС в идните дни ", написаха от БФС.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР