Безумната конспиративна теория, че 70-годишната е родена като мъж, приключи

...
Безумната конспиративна теория, че 70-годишната е родена като мъж, приключи
Коментари Харесай

Макрон: Спрете се, Бриджит не е мъж!

Безумната тайна доктрина, че 70-годишната е родена като мъж, завърши предходната седмица със алегорични санкции за създателите й – две десни популистки издания и крайнодясното списание „ Факти и документи “. Съдът реши, че обвинените са излъгали, само че отхвърли да издаде по-тежки присъди на основа на жалбата, че историята е целяла да подкопае реномето на президентската институция.

Самият президент Еманюел Макрон не остана удивен от решението: „ Това е висша демонстрация не женомразство, която няма място в нашето общество! “

Обект на абсурда стана една черно-бяла фотография на семейство Троньо (моминската фамилия на Бриджит Макрон). Фотото е направено през 50-те години на предишния век. Изданията настояват, че на тази фотография Бриджит в действителност е момчето с раираната риза, което през 80-те години се е подложило на интервенция за промяна на пола.

Истинската история на първата дама обаче си е задоволително скандална – за първи път се загаджила с Еманюел Макрон през септември 1992 година, когато е на 39, омъжена майка на три деца и учителка във френското католическо учебно заведение в Амиен, а той е на 14 и е възпитаник в същия клас с една от дъщерите й. Много от французите считат, че в действителност Еманюел Макрон е гей или бисексуален и има връзки с хора от своя пол, а бракът му с Бриджит е просто комфортно оправдание.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР