Безспорно Tesla Cybertruck е един от най-чаканите електромобили, който през

...
Безспорно Tesla Cybertruck е един от най-чаканите електромобили, който през
Коментари Харесай

Honda показа конкурент на Tesla Cybertruck

Безспорно Tesla Cybertruck е един от най-чаканите електрически автомобили, който през идната година най-накрая би трябвало да стигне до най-големите си почитатели, създали от дълго време предварителни поръчки. А за тези, които не са почитатели на творенията на компанията Мъск, само че още веднъж желаят всички да се обръщат след тях, от Honda оферират различно решение.
 Илон Мъск, Tesla Cybertruck и какво ново научихме за автомобила
Какво още може Tesla Cybertruck

Изненадите не стопират

На годишното автомобилно ревю Guangzhou Auto Show японският авто производител показа това, за което загатна през октомври - нова серия електрически автомобили. Тя се състои от пет модела, обединени под общото e:N Series .

Първите два модела от тях (e:NS1 и e:NP1) към този момент са изцяло приключени и се чака през 2022 година да влязат в серийно произвеждане. По-интересни обаче се оказаха останалите три, които към момента са концептуални и ще излязат на пазара малко по-късно - e:N Coupe, e:N SUV и e:N GT .

Honda e:N, un futuro eléctrico en forma de coupé y SUV
— Highmotor (@Highmotor)
Те са представители на новото потомство електрически автомобили, с които Honda дава сериозна поръчка да разшири своя дял на все по-конкурентния пазар. Моделите се отличават с ексцентричните си форми, които нямат нищо общо с това, което сме виждали от марката до момента.

Очаква се първи на пазара да излезе e:N SUV моделът. Той се отличава с остри ръбове, издължени предни светлини и стъклени " щитове " на предните калници, които обаче едва ли ще участват във финалната версия на автомобила. А цялостната му визия неизбежно води до асоциации точно с Tesla Cybertruck.

Cada uno que haga su parte del trabajo en casa, y luego lo juntan en clase…

(Honda e:N SUV )
— Seba Bueno  (@Sebac2vts)
Стъклата на прототипния модел са напълно затъмнени, най-вероятно тъй като от Honda към момента не са подготвени с финалната си визия за интериора. Затова и на този стадий не знам дали и в него няма прилики с най-емблематичния модел на компанията на Мъск, предава Inside EV`s.

От Honda са си дали период от пет години да завършат изцяло новите си и много разнообразни модели електрически автомобили, тъй че време за промени има. Но явно компанията ще се придържа към курса, които и останалите постановат в последно време - че колите на ток несъмнено не са скучни .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР