Безспорно силиконката Джулиана Гани е сред най-атрактивните участници в тазгодишния

...
Безспорно силиконката Джулиана Гани е сред най-атрактивните участници в тазгодишния
Коментари Харесай

Майката на Джулиана Гани сензационно пред "ШОУ": Дъщеря ми има 1 милион долара и 4 апартамента в дубайски стил наследство от баща си

Безспорно силиконката Джулиана Гани е измежду най-атрактивните участници в тазгодишния сезон на „ ВИП брат “. Дори се трансформира в фаворитка на феновете, които имаха друга визия за личността й. Пловдивчанката обаче набеди Мегз, че бие майка си, с което си навлече гнева на съквартиранти и фенове на шоуто. Лично нейната родителка била станала очевидец на действията. Потърсихме Екатерина, майка на Гани, която извънредно пред „ ШОУ “ внесе изясненост по проблема и разкри други пикантерии от живота на своето дете. Оказва се, че Джулиана е наследничка на огромно благосъстояние и в реалност има няколко жилището в Града под тепетата. Притежава нежна и наивна душа, която не е способна да нарани никого. Ето една изповед на майка, която не е съгласна с всички дейности на щерка си, само че пък постоянно застава зад тила й, стига тя да се усеща щастлива. 
- Екатерина, намесиха и вас в предаването „ ВИП брат “. Джулиана твърди, че сте й споделили, че Мегз протяга ръка на майка си…
- Държанието на Мегз към майка й беше доста жестоко, негативно. Няколко пъти нейната майка се опита да й каже нещо, тя отвръщаше с викове. Когато с Джулиана имаме някакви по-остри реплики, аз незабавно й споделям: „ Не бъди като Мегз “ и това стана нарицателно за нещо неприятно. Това се е запаметило в съзнанието на Джулиана и от изнервената конюнктура в Къщата го изтърси това. Може пък и преднамерено да го направи, с цел да я предизвика. Но в никакъв случай не съм казвала, че Мегз бие майка си. Най-вероятно Джули не ме е схванала вярно, тъй като аз говорех за нападателно държание. Но може би Мегз беше под някаква еуфория след предаването и е постъпила по този начин нападателно с думи и викове към майка си… Нямам неприятно възприятие към нея и родителката й.

- Джулиана и Мегз бяха ли близки, преди да прекрачат прага на Къщата?
- Тя харесваше Мегз, а дали отсрещната страна е изпитвала същите благосклонности, не зная. Аз също харесах майка й. Затова останах до края на предаването „ Мама готви по-добре “, въпреки аз да свърших по-рано от тях. Попитах майката дали Мегз е постоянно такава сприхава, а тя ми сподели: „ На всяка цена би трябвало да бъде нейното “.

- Майка й споделя, че до момента в който сте пътували към Пловдив, тя мълчала и нямала самообладание да пристигнете, защото сте й надували главата с персоналния си живот…
- Абсолютна неистина! Разказала съм част от своя живот, само че и тя показа персонални неща с мен. Разказа ми за брата на Мегз, също по този начин, че е предиздвикала татко си да отвори ресторант и че след година и половина банкрутирал, след което той сграбчил ключовете на камиона и тръгнал да кара. Тя пък била елементарна шивачка в някакво ателие в Раковски и че се опитвали да пробият на пазара в Румъния и Гърция. Това няма от къде да го знам. Лично майката на Мегз ми го показа. Сега стартирам да си мисля, че на такава майка – такава щерка се ражда.
Аз също можех да излъжа и да кажа, че съм видяла да протяга ръка на майка си, с цел да защитя своето дете. Но аз желая да кажа истината. Нека и нейната майка да излезе и да каже какъв брой гадно се отнася към нея, въпреки и да не й протяга ръка. Изумена съм от държанието, тъй като ние с Джулиана живеем в естетика, без викове и непотребни нерви. За огромно страдание, от ден на ден деца подхождат отрицателно към родителите си. Явно това е техният метод на живот.



- Упрекват я поради интервенциите, които си е направила. Вие харесвате ли я?
- Аз съм й майка и всячески я одобрявам. Не ми подхожда, че направи толкоз интервенции, само че си я обичам и я одобрявам всячески. Бях срещу и не поучавам

другите девойки да се подлагат на тези страдания

Болките са жестоки. Но Джули е на сцена, има празненства и би трябвало да е по-атрактивна и ексцентрична.

- Питала ли ви е, преди да се подложи на някоя интервенция?
- Винаги сме обсъждали. Молила съм се и съм плакала да не го прави, само че решението си е нейно в последна сметка. Последния път бях толкоз ядосана, че не отидох в болничното заведение, за което тя още ми се сърди.

- Наистина последните й импланти в гърдите й пристигнаха към този момент допълнително. Оплаква ли се, че има болки в гърба от тежестта?
- Точно това й споделих и аз, само че тя ми твърдеше, че нещо по бюста й било изкривено, трябвало по един метод да наподобява, само че я излъгали. Тя има едва и малко тяло и просто прекали.
Още няма болки, само че тя е на 26 години и има тези гърди от една година. По-натам не се знае какво ще се случва.



- Може пък когато и да е да ги махне.
- За това става въпрос – да слагаме и махаме. Това не е цепка да я разпориш и зашиеш. Това са болки, упойки, съкращаване на здравето и живота. Аз се грижех за нея след първата интервенция, само че последния път въобще не бях съгласна и тя отиде при другарка.

- Кога щерка ви стартира да демонстрира интерес към шоубизнеса и вие одобрявате ли известността?
- От 14-годишна е на сцена – беше в балета на Десислава. Оттам нататък раздаваше златни медали. Тя е певица, музикант – приключи музикално учебно заведение с класическо пеене и пиано. Тя има тапия за учител по музика. После постоянно е била на сцена в разнообразни балети.
Харесва да бъде известна и да се приказва и написа за нея. На мен не ми харесва и аз персонално бих се покрила.

- Имало ли е миг, в който да се срамувате от нейно деяние, интервю…
- Категорично не! Тя е доста добра, нежна душа.



- Каква беше като дребна? Разкажете ни за детството й…
- Едно доста положително дете. От 5-годишна свири на пиано. Нагърбих я с доста задания от дребна. Израсна галена, само че в това време и доста изтормозена. Хората, които се занимават с музика, знаят какъв брой старания и време коства това на едно дете. С цялостно отличие приключи главното си обучение, по-късно музикалното с доста грамоти и награди. С отличен триумф приключи стопанска система на туризма, ръководство на европейски планове. Тя е просто перфекционистка. Може би това я кара да бъде и направена, да наподобява най-хубаво, не знам…

- Нищо не знаем за татко й…
- Татко й умря, тя беше дребна. Нейният татко е полуиталианец – полуарабин. Роден е в Бейрут, живял е в Италия и работеше в Абу Даби като банкер. Беше един от банкерите в националната банка в Абу Даби. Остави й хубаво огромно завещание. И, да, правилно е, че има жилища.

- Какво е финансовото й положение, защото Мегз я сложи на дъното на класацията и я дефинира за най-бедна?
- Е, Мегз, с къщата в Раковски. Сигурно

гледат свине и кокошки в тази къща

Джулиана сега живее в два жилището, направени като един – 120 кв. м чиста повърхност. Всичко е в дубайски жанр вътре и е в най-новата кооперация в пловдивския квартал „ Тракия “. В центъра има още два жилището. 200-300 хиляди $ от наследството на татко й отиде по нея. Въобще не е за ожалване нито тя, нито аз. Баща й беше доста богат, остави към един милион $. Аз обаче взех решение да дам на вуйчото, на сестра му – не бях егоистка да оставя всичко за себе си. Докато Мегз се появи като такава в шоуто, когато избави себе си от номиниране. Джулиана в никакъв случай не би избрала себе си. Мегз е егоистка и глупачка. Правилно я попита началник Петров какво обучение има тя. Живее на квартира в София, пък слага Джулиана при бедните. В никакъв случай!

- Тя показа, че има брат, който е свещеник…
- Да, по този начин е. Не желая обаче да го намесвате в тези истории. Той си има своя нравствен свят. Обича си Джулиана, събират се и се почитат. Тя неотдавна подписа брак и той я венча.



- Как гледате на обидите, че е куха и била леко момиче?
- Не я познават, по тази причина приказват по този начин. Разговарях с DJ Дамян и ми сподели, че с жена си били изумени от Джули. Никога не са очаквали, че ще покаже такова стойностно държание. Мисля си, че тя ще излезе с най-чист облик от шоуто.
Когато бях на лайфа, чух нещо извънредно, което ме е позор да повторя. Цуни сподели на Даниел Петканов, че имал нейна фотография по какъв начин е „ нафъргана “. Аз взех решение, че става въпрос нещо за прическа, до момента в който не ми обясниха, че

ставало въпрос, че е напръскана с бяло

Направо ме е позор да го приказвам това. То това не е казване, втрещих се и стоях като уплашена. Дори и по този начин да е, не е кавалерски от негова страна. Това не е мъжко да се каже. Каквото си правил с тази жена е хубаво да си остане сред вас, а не да става притежание на хората.

- Две седмици преди началото на шоуто тя подвигна тайландска женитба със своя другар Станимир. Познавате ли го?
- Вече го познавам и го считам за положително момче. Щом е решила да се венчае за него, аз мога да й пожелая да бъде щастлива.
Чакат родителите му да си дойдат от чужбина и плануват да създадат някакво празненство по случай сватбата, което за мен е ненужно. Те подписаха брак към този момент и не виждам каква женитба да вършим. По-скоро да съберат роднините и да почерпят. Толкова пъти се е обличала с бяла рокля, че надали това й е казусът и мечтае да се види в бяло.



- Мечтаете ли да ви направи баба в скоро време?
- Аз персонално не си бленувам, тъй като знам с какви задължения е обвързвано това. Но й е време към този момент, по този начин че… Аз имам доста внуци, виждаме се и им се веселя.

- Какво ще кажете на феновете, които не харесват Джулиана?
- Моето мнение не е меродавно. В тая страна виждам, че никой никого не харесва. Всеки приказва зад тила на всекиго. Едва ли бих могла да накарам някого да хареса моята щерка. Пък какво значение има кой я харесва и кой не?! Важното е тя да се харесва и да се усеща щастлива. Ще се веселя да победи във „ ВИП брат “, само че надали ще се случи това нещо. Тя е същинско момиче – добра, ранима и сензитивна.

_____________________________________________________________________________________________________________

Четирима мъже я обличат

За да постави новите си гърди в дреха като бюстие, Джулиана се нуждае от помощ. В типичния си жанр тя се появи по хавлия в хола на къщата на „ ВИП брадър‘ и изиска съквартирантите да й оказват помощ.

След като първата озовала се Сашка Васева не съумя, на помощ се спуснаха цели четирима мъже. Те с наслада връзваха връзките на бюстието и придържаха кубиците на Гани. Тото, Даниел Златков, Цуни и Антон Стефанов.

Двойникът на Роналдо пък седмица по-рано номинира Джули, защото се разхождала разголено и това засилвало половия му вкус. Въздържанието от секс в Къщата не му понася, а при гледката на големия бюст на Джулиана мъжкото му достолепие се обаждало. Нямаше срещу обаче да подържи огромните й бомби, до момента в който другите вържат корсета.

_____________________________________________________________________________________________________________

Обяви война на Ваня Щерева

Красивата пловдивчанка се вбеси в Къщата, откакто поради седмична задача бе избрана от Мегз и Ваня Щерева като най-тъпата и най-бедната съквартирантка. Русата сексбомба напряко изтрещя след тези квалификации. Тя стартира да крещи и да реже с ножица подарена й от Ваня рокля.

„ Ванче, това върша с твоите кирливи дарове. Повече да не ми пипаш нещата и гримовете. Аз съм била глупачка. Аз толкоз те защитавах Ваня, като споделяха, че е лицемерка. Всичко ще й срежа. Моите родители толкоз са правили, с цел да имам някакво положение, а те каква ме изкараха “, беснееше Гани.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ, в. " ШОУ "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР