Безспорно най-коментираното предаване този телевизионен сезон е "Маскираният певец" и

...
Безспорно най-коментираното предаване този телевизионен сезон е "Маскираният певец" и
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО: HotNews разкри КОЯ е Розата

Безспорно най-коментираното предаване този ефирен сезон е "Маскираният артист " и неговите тайнствени облици. Броени часове преди огромния край HotNews се добра до 100% достоверна информация, обвързвана с един от най-мистичните участници. До през днешния ден настойчиво се постановяваше мнението, че в костюма на Розата се е превъплатила известната ни рок певица Роберта, само че колкото и всеобщо да е това изказване, уви няма нищо правилно в него.

Продуцентите на шоуто в действителност крият най-сериозния си коз в този облик и най-вероятно това е предстоящият победител, тъй като надали сте предполагали, че с подобен музикален гений и несъмнено мощен глас може да се похвали актрисата Александра Сърчаджиева. Да, тя е Розата в "Маскираният артист ", колкото и необикновено да ви звучи и това ще стане ясно в съботното финално издание на продукцията. Водещата ловко прикри изявата си и даже тези дни замаза очите на приятелите си, споделяйки фотоси от ваканцията си в Рим. В италианската столица беше за няколко дни с щерка си София.



Вторият по мистика костюм е този на Гарвана. Най-честите догатки с пернатото, обвързваха с шоуто Лейди Би, Тита, Жана Бергендорф... Верният отговор обаче е младата певица от "Х Фактор " Виктория Георгиева, която както към този момент е известно ще показа България на международния край на "Евровизия " в Холандия.

Третият финалист - Пчелата пък е Маги Джанаварова, която нашумя преди години от различен музикален формат - "Мюзик Айдъл ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР