Безспорни са доказателствата на МВР, че Росен Ангелов е извършителят

...
Безспорни са доказателствата на МВР, че Росен Ангелов е извършителят
Коментари Харесай

Безспорно Росен Ангелов е убиецът от Нови Искър, заяви силовият министър

Безспорни са доказателствата на Министерство на вътрешните работи, че Росен Ангелов е причинителят на шесторното ликвидиране в Нови Искър, съобщи министърът на вътрешните работи Валентин Радев след днешния КСНС.

Предстои на следващия ден Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата да разгласят първичните изводи от следствието.

" С частта от доказателствата, които са безспорни сега - защото има над 90 (вече стопирах да ги броя - 94-95 несъмнено станаха ) експертизи - не са подготвени всичките, само че главните, на които се обосновава нашето умозаключение, че това е килърът, се подготвени и всичко това ще бъде казано ", изясни министър Радев.

Министър Радев посочи, че през 2016 година процентът на разкритите убийства бил 85%, а през 2017 година единствено едно ликвидиране не било разкрито. Той не пожела да гнерализира.

Силовият министър държеше да означи, че Министерство на вътрешните работи и съдът работят дружно и няма разделяне.

МВР-шефът назова убийството на предприемача Петър Христов " емблематиен случай ". Той го съпостави с покушението против данъчният Иво Стаменов предишния месец.

" Случаят е емблематичен, както и разстрелът ", съобщи Радев.

" Това доста ни тормози. Правим всичко допустимо да бъде разкрито по какъв начин е станало и всички доказателства, които са събрани сега - част от тях са несъмнено, в лабораториите, другите се разискват ", разяснява вчерашното ликвидиране силовият министър. Той изясни, че се разпитват и най-близките на Христов. Към момента няма информация предприемачът да е бил заплашван. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР