Безспорната фаворитка на зрителите от риалитито Ергенът“ – Микаела, не

...
Безспорната фаворитка на зрителите от риалитито Ергенът“ – Микаела, не
Коментари Харесай

Продуцентите са бесни! Мика излезе и втрещи зрителите, извади на светло театъра в „Ергенът“

Безспорната любимка на феновете от риалитито „ Ергенът “ – Микаела , не получи последната роза на огромния полуфинал на шоуто. Евгени я отпрати от имението на любовта, въпреки че точно тя бе посочена от почитателите на формата за най-достойната дама от всички участнички, тъй като нито един път не влезна в нахален спор с останалите девойки, които се бореха за любовта на пианиста.
„ Разбрах, че ще се плува в бурни води, незабавно след втория коктейл с Е. Точно тогава, измежду женска олелия и звук от дантела се роди и първият девиз: „ В обич и във война няма правила “. Това пък донесе „ Двоен стандарт “, пулсиращи вени, надменност непременно. Всъщност, доста спектакъл и малко майсторство… Липсваше ни това положителното, женското дето можеше да озари и душата на бандит. Късмет, че бяхме „ статистките “, с цел да дадем ореол. На нещо сиво, съсухрено и жилаво, в което животворен сок не течеше.

 Не е моя тази борба. Сърцето ми е чисто. Каузата ми е обич, към себе си и към хората.
Скъпи хора, през днешния ден напущам като победител.
Нека, войната за розата (зрителят) продължи. Едни се бият с вятърни мелници, други строят пясъчни замъци…докато в действителност всички търсят себе си. Как се води борба от фанатични герои за фанатични дела? Без позор от хората и боязън от Бога. Мили мои, не всичко е непременно! “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР