Безплатни прегледи и консултации (ехографии) ще се проведат в Асеновград.

...
Безплатни прегледи и консултации (ехографии) ще се проведат в Асеновград.
Коментари Харесай

Безплатни прегледи в отделението по хирургия на асеновградската болница

Безплатни прегледи и съвещания (ехографии) ще се проведат в Асеновград. Лекари експерти ще преглеждат пациенти в Хирургично поделение към болничното заведение в града. Инициативата е под надпис „ Ден на отворените порти през месец юни “.
Идеята е в чест на празника на отделението. Прегледите ще се правят в приемно-консултативния кабинет, който се намира в новото крило на 2-рия етаж. Акцията ще се състои в две следващи съботи – 02.06.18 година и 09.06.18 година от 9:00 ч. до 12:00 ч. Записвания за обзор или информация жителите могат да получат на телефон 0331 20 443 от 7:00 ч. до 14:00 ч., в работни дни.
Хирургично поделение на МБАЛ-Асеновград е напълно ремонтирано и пребоядисано. Ремонтните действия са осъществени със средства на здравното заведение. Основен ремонт в звеното не е юридически от към четири години, когато бяха актуализирани санитарните възли. Периодично са реализирани козметични освежавания в стаите, в които се настаняват пациенти, както и на манипулационната и двата превързочни бранша. Годишно през отделението по хирургия в МБАЛ-Асеновград минават към 1 800 души.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР