Безотговорното забавяне на строителството на пътя Видин - Ботевград и

...
Безотговорното забавяне на строителството на пътя Видин - Ботевград и
Коментари Харесай

Росица Кирова: Ускоряване строителството на пътя Видин-Ботевград остава основната ми задача

" Безотговорното закъснение на строителството на пътя Видин - Ботевград и на проектирането на трасето София - Монтана с тунел под Петрохан, оставя едно от най-красивите кътчета на страната ни в икономическа изолираност ". В това е безапелационна видинската национална представителка от коалиция ГЕРБ-СДС Росица Кирова, която в неделя организира срещи с жители в своята приемна във Видин, оповестяват от пресцентъра на ГЕРБ.

По данни на Националния статистически институт, Видин остава един от районите с най-ниски заплати в страната. " Където има автомагистрала, има стопанска система, има и високи заплати. Така е по протежението на автомагистрала " Тракия ". На север, където построяването на автомагистрала " Хемус " е блокирано повече от година, заплатите остават измежду най-ниските ", сподели госпожа Кирова и разясни, че ускорение строителството на пътя до Видин остава нейна съществена задача, още повече, че през днешния ден към този момент никой не отхвърля връзката сред съществуването на съответна инфраструктура и икономическото развитите на районите.

" В приемната ми в неделния ден се срещнах с жители, чиито проблеми са свързани със положението на района. За всички тях е повече от значимо да проследявам за осъществяването на уговорките за съответна инфраструктура и съгласуваност на Северозападна България. Това е шанса на нашият район да се развие по този начин, че да задържи своите поданици и да притегли тези, които търсят прехранване в чужбина ", добави Росица Кирова

Приемната на госпожа Кирова ще продължи да е в неделните дни, а всеки работен ден, сред 11 и 13 часа, в офиса жителите могат да заявят своето предпочитание за среща с госпожа Кирова, както и да вършат оферти и споделят хрумвания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР