Безмилостна шампионска битка в актива на Антон Петров и страховит

...
Безмилостна шампионска битка в актива на Антон Петров и страховит
Коментари Харесай

Антон Петров и Симеон Наковски спечелиха титлите на MAXFIGHT пред 1500 зрители

Безмилостна шампионска борба в актива на Антон Петров и застрашителен двубой (също успешен) за Симеон Наковски белязаха 52-рото издание на шампионата за професионални бойни спортове MAXFIGHT пред екзалтирани 1500 души в столичната зала “Христо Ботев ”.

Петров още веднъж сподели, че няма еднакъв в България и е най-класният роден играч по муай тай, като размаза за рунд и половина Дима Глевка и заслужи повече от безапелационно пояса на MAXFIGHT.

Преди него пък Симеон Наковски не спря да “сече ” левия крайник на Мариус Тимофти в продължение на целия им дуел и също безапелационно заслужи шампионската купа на най-старата промоция за професионални бойни спортове у нас. Той сътвори това в категория до 65 кг в атрактивния жанр MAX1, а след него към този момент публиката се наслаждения и на уменията на Антон Петров.

Два нокдауна в актива на Петров имаше още в първия рунд, като изключително втория беше извънредно зрелищен. Той пристигна след безмилостни комбинации на два лакътя и две попадения с коляно в главата на съперника, който и при рухването си удари главата.

Бруталната акция продължи в първата половина на идващия рунд, където Петров записа още два нокдауна, преди с безмилостно ляво кроше да постави завършек на срещата с нокаут. Българинът още веднъж показва образно висшата си класа в муай тая и противникът му не можеше да се мери с експанзията, техниката, темпото на комбинациите и живата мощ.

Безупречен край и на втората шампионска борба на MAXFIGHT 52, откакто минути по-рано и Симеон Наковски бе зарадвал феновете в зала “Христо Ботев ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР