Бездействието на служебния кабинет и на създаде силно обществено напрежение

...
Бездействието на служебния кабинет и на създаде силно обществено напрежение
Коментари Харесай

Проф. Герджиков: Радев и служебният кабинет създадоха хаос и разединение

 Бездействието на служебния кабинет и на сътвори мощно публично напрежение и безпорядък в страната. Това съобщи в Смолян претендентът за президент проф..

" За страдание прогнозата ми, че след недомислената заповед на здравния министър цели браншове, в това число опазването на здравето, ще спрат работа и няма да има кой да ни лекува, се сбъдват. Вместо да са на работните си места, тази заран лекарите се редиха на дълги опашки, с цел да си вършат проби. Неадекватните реакции на ръководещите слагат под риск живота и здравето на пациентите. Служебният кабинет можеше да даде период за реакция и на здравната система, и на всички български жители, по този начин, както се разисква гратисен интервал за въвеждане на зелените документи за администрацията и учителите “, разяснява проф. Герджиков. " В една правова страна законите и разпоредбите би трябвало да важат с идентична мощ за всички “, уточни още претендентът за президент.

Според проф. Герджиков, хора с основни функции в рецесията, каквито са медицинските експерти, са изолирани от вземането на решения, а политиците, които дефинират разпоредбите наподобяват все по-некомпетентни. " Следващата ми прогноза е, че в случай че държавното управление не спре с неправилните ограничения, здравната рецесия ще премине в просветителна, която ще засегне както най-малките възпитаници, по този начин и висшето обучение. Фактът, че даже партии и жители, които поддържат не утвърждават ограниченията и метода, по който бяха въведени, приказва ясно, че дейностите на кабинета са плод на паническа реакция, а не на тактика против рецесията “, счита претендентът на президент.

Кандидатът за президент разяснява, че през вчерашния ден се е опитал ненапълно да се дистанцира от назначеното от самия него държавно управление, като е споделил, че е работа на държавното управление да се оправи с рецесията с ковид.

" Всъщност същинският проблем е, че влязохме в четвъртата вълна на епидемията мощно разединени и по тази причина ще се оправим по-трудно, в сравнение с в случай че гледахме в една посока “, счита проф. Герджиков. По мотив проявената експанзия против министър Николай Денков през вчерашния ден, претендентът за президент разяснява: " Категорично съдя вчерашното принуждение над министър Денков и приканвам всички да бъдем единни и да пазим демокрацията “.

Кандидатът за президент проф. и претендентът за вицепрезидент полк. Невяна Митева през днешния ден се срещнаха с жители на Смолян. Градът отбелязва своя празник без обичайните тържества, които бяха анулирани поради обстановката с ковид. На тази дата Родопите се освобождават от османско господство по време на Балканската война през 1912г. Кандидат-президентската двойка сервира венец на паметника костница на връх Средногорец,, в памет на починалите герои за освобождението на Родопите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР