Без значение колко силно могат да обичат, факт е, че

...
Без значение колко силно могат да обичат, факт е, че
Коментари Харесай

Ивайло Захариев заведе годеницата си на романтична почивка за рождения ѝ ден - slava.bg

Без значение какъв брой мощно могат да обичат, факт е, че паметта на множеството мъже постоянно им изневерява, когато би трябвало да потвърдят възприятията си, показвайки, че не са не запомнили тези значими за връзката им дати. Като рождения ден на половинката си да вземем за пример... И въпреки всичко има такива господа, които освен че не пропущат този важен празник, само че и интензивно се готвят за него овреме, опровергавайки неприятната известност на мощния пол в това отношение. Един от тях безспорно е Ивайло Захариев, който изненада своята избраница с авансово планувана отмора по случай нейния персонален празник.

Вчера дамата до артиста Станислава Славчева навърши 35 години, а той реши да ѝ подари "романтичен уикенд през седмицата ", както гласи текстът към обявата му в Инстаграм, където разкри на своите част от него. За разлика от множеството хора, които в разгара на лятото по традиция се насочат към морските курорти, актьорът, добил известност у нас с ролята си на служителя на реда Мартин Христов в хитовия сериал "Под прикритие ", избра да заведе обичаната си в една от най-популярните СПА дестинации в България, ситуирана под северните скатове на Рила планина, която известна с най-горещите минерални извори в цяла Европа, а точно Сапарева баня. Така преди ден те загърбиха динамичното всекидневие на столицата и се отдадоха на спокойствието, царящо единствено на 75 км югозападно от нея.

Звездата от кино лентата "Южен вятър " се спря на един от най-популярните хотели в града, предлагащ на своите посетители редица улеснения, измежду които попадат удивителен уелнес център, няколко големи открити плувни басейни, както и живописна гледка към недалечните възвишения, която се вижда в късото видео, споделено от Захариев в обществената мрежа преди броени часове. Кадрите, снимани от Станислава, стартират от вътрешността на стаята, в която двамата са отседнали, като тя последователно се придвижва до терасата, където сътрудникът ѝ пие кафе, лежащ върху шезлонг, любувайки се на прелестната панорама, ширнала се пред погледа му.

"Пълен релакс на 35-ия ми рожден ден! Благодаря ти, Ивайло! Мястото е ужасно ", написа русокоската към изложба, съдържаща други две изображения, показващи определени мигове от ваканцията им, като на едно от тях те подвигат наздравица за хубавия мотив в ресторанта на комплекса.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР