Без значение дали сте спокойни или трудно нещо ви разклаща,

...
Без значение дали сте спокойни или трудно нещо ви разклаща,
Коментари Харесай

Внимавайте: Ето как се гневят различните зодии

Без значение дали сте спокойни или мъчно нещо ви разклаща, въпреки всичко от време на време се гневите. Може и бързо да се палите, само че по-важно е дали бързо ви минава или оставяте на беса да ви тормози дълго време, написа mila.bg. Дали това зависи единствено от характера или и звездите имат своя пръст?

Овен: Избухва незабавно

Овенът се смята за бебето на зодиака, защото е прочут с това, че може да експлодира, без да го е грижа по какъв начин това ще засегне близките. Жената от тази зодия въобще не си поплюва, когато би трябвало да изясни по какъв начин се усеща и в случай че инцидентно сте си навлекли гнева й, бъдете нащрек. Бързо й минава и постоянно се усеща зле от реакцията си, само че това няма да й попречи идващия път да реагира по същия метод.

Телец: Търпи, търпи, най-после ви отнася

Преди да стигне до етапа на гнева, дамата Телец ще ви даде сигнал. Първо ще млъкне и ще стане дистанцирана, след това ще изригне като вулкан, пръскайки такава жежка ненавист, че ще опустоши всичко по пътя си. Често показва гнева си, хвърляйки предмети. Така й пада пердето, че сигурно не желаете да й се изпречвате на пътя.

Близнаци: Изговаря си всичко

Жената от тази зодия обича да приказва. Когато е гневна, ви залива с викове, думи, крясъци, жлъч и ужасни, злобни изречения. Но защото в нея има още една страна, от време на време гневът й може да мине в цялостно безмълвие. Може да ви демонстрира задоволително дълго високомерието си, до момента в който не скочи върху сънната ви артерия.

Рак: Изпитва палитра от страсти

Когато дамата Рак се вбеси, първата фаза е мусене. Втората е пасивна експанзия и най-сетне хвърля огън и жупел. Не правете грешката да си мислете, че щом не ви обелва дума, може да я игнорирате. Именно тогава би трябвало да покажете обич и деликатност към нея. Ако тя не получи каквото желае, мълчанието й може да премине през фаза на плач, а в случай че и тогава не усетите, че сте стъпили на крив крайник, то неприятно ви се написа.

  
 Лъв: Реве като краля на животните

Не правете грешката да гневите жена от тази зодия. Ще се озовете в епицентъра на такава стихия, че ще ви се ще по-скоро да сте в устата на същински лъв, в сравнение с в една стая с нея. Колкото повече крещи и вилнее, толкоз по-добре се усеща. Има податливост да мисли единствено за своите страсти и усеща и не пести обидни думи. Дори и да ви елементарни за това, което вие сте създали, не очаквайте тя да се извини за ответното си държание. Твърде е горда за това.

Дева: Задушава се в личните си усеща

Тези дами не се усещат изключително удобно в изразяването на гнева си, по тази причина те натрупат всичко в себе си, до момента в който не избухнат за нещо напълно дребно и несъществено. Обикновено връщат лентата много обратно, само че в пъти по-добре ще е понякога да тряскат някоя и друга врата, в сравнение с да стискат всичко.

Везни: Тайно кипи

Жената Везни ненавижда борбата. Не обича да демонстрира гнева си, защото не намира тази страст за задоволително привлекателна. Но от време на време, пробвайки се да стои надалеч от яда и да не споделя какво я тормози, се взривява много съответно. Когато това се случи, тя има вяра, че е съумяла да изрази това, което я тормози, по допустимо най-хубавия метод.

Скорпион: Причинява прочувствено опустошаване

Нежните представителки на тази зодия мъчно се гневят, само че случи ли се това, по-добре се скрийте на най-тайното си място. Техният високомерен взор ще ви накара да настръхнете, а бруталните и саркастични неща, които ще излязат от устата им, ще бъдат брутални. Те не простят и не не помнят. Бъдете нащрек, тъй като дамите Скорпион могат да ви причинят прочувствено опустошаване.

  Стрелец: Хвърля огнени топки

Този знак е огнен и заради тази причина гневът им бързо се разпалва и пари доста. Жените от тази зодия могат с думи да ви сразят, когато са гневни. Въпреки ужасиите, които ще чуете, не бързайте да ги отписвате от кръга си. Дайте им време да поутихнат – това при тях става много бързо.

Козирог: Чупи неща и тъпче всичко в близост

Дамите от тази зодия взимат много насериозно гнева и нормално не го демонстрират, в случай че в действителност не сте прекрачили тотално границите им. Те са известни с това, че без срам чупят най-ценните движимости и че могат да ви порежат до кокал с рецензията си. Ще ви кажат, че са разочаровани от вас, в сравнение с да ви изясняват какъв брой са ви гневни. Когато Козирогът се разгневи, остава нюанс във всеки очевидец на тази страст.

Водолей: Бяга от действителността

Обикновено дамите Водолей са много спокойни и би трябвало много, с цел да ги разгневиш. Първо ще спрат да ви приказват, след това ще се качат в колата и ще карат до пристъп, с цел да им мине. Ще се опитат да пренебрегват източника на тяхното неспокойствие задоволително дълго, надявайки се, че по този метод ще укротят пристрастеностите.

Ако не съумеят, ще се разгневят в действителност качествено. И макар че ще са извадили от тях всичкото си терзание, ще им отнеме време, до момента в който стартират още веднъж да ви приказват

Риби: Ще ви качи на влакчето на ужасите

Хубавото на този знак е, че представителите му не се ядосват постоянно. Но когато това се случи, те са ужасяващи. Но индивидът, който най-вече си пати от гнева им, са те самите. По средата на разногласието дамите Риби са склонни да демонстрират принуждение, да демонстрират признаци на саморазрушение, а въображението им още повече подклажда огъня. Когато се успокоят, имат потребност от известно време, с цел да излекуват сърцата си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР