Без вас, Везни, светът не би бил толкова прекрасен. Вие

...
Без вас, Везни, светът не би бил толкова прекрасен. Вие
Коментари Харесай

Защо Везните са най-интересната зодия

 Защо-Везните-са-най-интересната-зодия

Без вас, Везни, светът не би бил толкоз прелестен. Вие разбирате силата на хармонията, било то в обличането, на работа или в персоналните връзки. Като въздушен знак предпочитате да мислите идеалистично, даже това да значи от време на време да ви разбият сърцето. За благополучие, вие сте една от най-волевите зодии, по тази причина нищо не е способно да ви спре за дълго. 

Венера е вашата планета настойничка, по тази причина любовта ви дава сили, без значение от всичко. Времето на Везните е от 23 септември до 23 октовмри, по тази причина ще бъдете доста сполучливи в кариерата, връзките и духовното развиване. 

Везните и характерът

Вашата определяща линия е универсалната притегателност. Невъзможно е някой да бъде неприятен към вас, и близките ви намират или за симпатични, или за дразнещи – според от обстановката.

Скритият ви гений? Вие владеете в действителност свръхестествената дарба да четете в сърцата на хората. Вашето надълбоко схващане на междуличностните връзки ви прави доста чувствителни. Провървяло ви е!

Везните и кариерата

Везните са родени дипломати с гений на медиатори и, при потребност, на миротворци. Много Везни съумяват да се уредят на длъжности, изискващи несъмнено равнище на обществена просветеност, включитено политика и публични постове. В същото време Везните са надарени художници, поети, музиканти и актьори.

Везните постоянно би трябвало да обградени от хубост и изкуство, по тази причина, даже да не работят в тази сфера, постоянно можете да ги откриете в модата, козметологията, изкуството и други естетично приятни промишлености. Офис, в който е цялостно с интриги, не подхожда на никого, само че за Везните там е изключително мъчно.

Везните и здравето

Тъй като за Везните е значим мирът в дома и връзките, те изпитват необикновено раздранение, когато това равновесие е нарушено. Медитацията, сънят и творчеството успокояват Везните безусловно като еликсир.

Що се отнася до спорта и вярното хранене, вие сте подготвени да пробвате всичко, стига единствено това да е от изгода за външността ви.

Везните и любовта

Въпреки репутацията ви на покорители на сърца, вие сте надълбоко правилни на своите обичани хора и имате остра потребност от обич. Между вас и Скорпионите съществуа кармична връзка, която ви сближава. Водните знаци ви дават близостта, която жадувате, само че те ви считат за прекомерно рационални в любовните каузи. Можете да имате триумф с огнените зодии, които схващат вашата нужда от обич, а със земните знаци имате прекомерно разнообразни цели.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР