Без скандали няма как да минем, ако сме във връзка.

...
Без скандали няма как да минем, ако сме във връзка.
Коментари Харесай

Най-добрият секс за сдобряване

Без кавги няма по какъв начин да минем, в случай че сме във връзка. Дали ще е за чисти битовизми, непремерена ревнивост или по друга причина, най-хубавият излаз от сходни инфарктни обстановки минава през леглото.
Сексът за помиряване се трансформира в сюжет за редица горещи кино подиуми, само че някак малко ни се изплъзва в напрегнатото всекидневие. Не стига, че сме си скъсали нервите с следващата свада, пък и след това да си вършим труда да доставяме наслаждение на този, който ни е ядосал...
Доста неправилна логичност. Освен в случай че не приказваме за в действителност пагубни кавги на тематика невярност или нещо още по-страшно, сексът за помиряване си остава положителната, остаряла класика, към която би трябвало да се придържаме.
Най-малкото тъй като постоянно си изпускаме нервите и думите повече от нужното след това би трябвало да замажем ситуацията, с цел да не сe подминаваме нацупени в коридора с дни. Именно в тези моменти ни би трябвало единствено едно - колкото се може повече непосредственост.
Затова е значим и изборът на пози, когато приказваме за секс за потушаване на любовна стихия. Позата, която от Cosmopolitan назовават The Fixer, се счита за най-подходящо начало на сдобряването.
За задачата с колегата сме изправени, с лице един против различен. Жената би трябвало леко да повдигне единия си крайник. Когато погледите ни се срещнат, а телата се приближат откакто сме хвърляли гръмове и мълнии един против различен, химията сигурно ще си изиграе ролята.
Е, тази поза може да е подобаваща, само че несъмнено не е от най-удобните. Затова бързо се местим в леглото за финиширане на сдобряването. Тук още веднъж търсим контакт очи в очи и допустимо най-вече непосредственост. Затова просто преповтаряме позата The Fixer от изправено в легнало състояние.
Важно предписание е и да загърбим гнева и експанзията незабавно щом се озовем в прегръдките на колегата. Не грубият секс небрежно, а бавният и буен е най-подходящ за помиряване
А най-хубавото е, че в случай че ни сме били прави в разногласието, вероятността сътрудникът ни да ни се извини по най-хубавия вероятен метод е огромна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР