Без съмнение, това е момент чакан с трепет от уфолозите

...
Без съмнение, това е момент чакан с трепет от уфолозите
Коментари Харесай

Разсекретиха Британските досиета Х

Без подозрение, това е миг чакан с боязън от уфолозите в целия свят. Серия мистериозни досиета на незнайни обекти, известни като Британските досиета Х бяха разкрити от Британския народен списък. Това са досиета правени от Министерството на защитата, в това число досието на по този начин наречения „ случай от Рендълсхем “.

През 1980 година американски бойци позиционирани в гората на Рендълсхем, графство Съфолк, виждат чудноват обект във въздуха, нещо като железен триъгълник от който като че ли „ капе разтопен метал “, след което виждат нещо като „ голямо алено око “.

За разлика от стотици други НЛО обекти, този е документиран със звуков запис от старши американски военни, които изясняват какво виждат сега и рисуват стряскащи облици на това, което е пред тях. Сега този файл е разкрит и всеки, който желае може да го прочете в читалнята на Националния списък в Западен Лондон.

В досието няма изложение на извънземни или за тяхна аутопсия, само че странното е, че макар изтеклия период, три от файловете на досието са непокътнати секретни и до тях няма достъп.

Ник Роуп, който е началник на отдела за НЛО към Министерството на защитата от 1991 до 1994 година споделя: „ Фактът че трите файла са скрити без пояснение за медиите и обществото ще провокира нови тайни теории и ще даде мотив на доста хора да мислят, че забавните неща са скрити още веднъж “. За сходно отношение ще помогне и фактът, че редица файлове не са цифровизирани и не могат да бъдат свалени, а единствено могат да бъдат четени на място в читалнята на Националния списък.

Има още три файла за НЛО, които ще бъдат разкрити до края на тази година, оповестяват от Архива.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР