Bevola за 20 семейства, подкрепяйки най-голямата демографска кампания Направи го

...
Bevola за 20 семейства, подкрепяйки най-голямата демографска кампания Направи го
Коментари Харесай

Децата от 20 български семейства растат с подкрепата на Kaufland

Bevola за 20 фамилии, подкрепяйки най-голямата демографска акция „ Направи го в този момент “ на Движение за национална идея (ДНК). Пелените ще обезпечат напълно нуждата на фамилиите през първата година от живота на бебетата. С това компанията още веднъж засвидетелства обществения си ангажимент за осъществяване на дейности, ориентирани към възстановяване на качеството на живота на децата у нас.

Бъдещето на децата и тяхното развиване постоянно са били приоритет за Kaufland България. Най-голямата комерсиална верига непрестанно развива и уголемява продуктите за бебета и деца на личните си марки, както и политиките за стабилно развиване, свързани с тях. През миналата година ритейлърът получи и документът " Компания – другар на детето " от Национална мрежа за децата, което е следващото самопризнание за поредното и отговорно отношение на компанията. Знакът се връчва за сполучливи политики в изгода благосъстоянието на децата и за основаване на подкрепяща среда за своите чиновници с деца и техните фамилии.

„ Направи го в този момент “ е осведомителна самодейност, чиято цел е да стимулира младите двойки и фамилии да помислят по кое време е най-подходящият миг за тях да станат родители. За последните осем години акцията се наложи като една от най-таргетираните начинания, ориентирани към решение на демографския проблем у нас. На 26 февруари се организира тазгодишното изтегляне на „ Бебешки ДНК пакети “, като пет от участниците бяха определени на инцидентен принцип от представител на самия ритейлър.

През 2023 година грижата за хората ще продължава да бъде главен приоритет за водача в модерната търговия – Kaufland България, като компанията ще продължи да осъществя начинания за възстановяване качеството на живот на децата, в това число създаване на общински просветителни детски площадки Kuniboo, осъществяване на разнообразни просветителни акции, ориентирани към деца и младежи в партньорство с разнообразни университети и организации като WWF, Българската педиатрична асоциация и други.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР