Бестселърът „Какво да сготвим за тънка талия и тънък джоб“

...
Бестселърът „Какво да сготвим за тънка талия и тънък джоб“
Коментари Харесай

Най-вкусните и здравословни рецепти за тънка талия и тънък джоб

Бестселърът „ Какво да сготвим за тънка талия и тъничък джоб “ ще ви разкрие всички секрети на диетолозите и ще ви покаже по какъв начин може да постигнете идеалната фигура с евтини и налични артикули.

Полезното четиво с логото на издателство " Милениум " търсете на вестникарските павилиони в цялата страна на цена единствено 9 лева

Тази книга ще разбие всички легенди и неправилни показа, че положителната форма и качествената храна са удоволствия, които единствено заможните могат да си разрешат. От наръчника ще разберете по какъв начин с малко средства можем да си осигурим пълноценно и здравословно, само че в същото време и диетично меню, с което да поддържаме положителната си форма. В него са препоръчани подготвени менюта, с които към този момент няма да се чудим какво да сготвим с ограничавания си бюджет.

В книга ще откриете и практични препоръки за рационално извършване на покупки и по-дълготрайно запазване на продуктите, потребна информация за най-важните хранителни групи, от които се нуждае тялото и по какъв начин да ги балансираме, с цел да набавим всичко нужно на организма си. Ще научите някои хитрини по какъв начин оптимално да оползотворите наличните си хранителни ресурси. Ще откриете дребни секрети за нашарване на трапезата с другоземен привкус, без това да ощетява портмонето ви.

Предложени са и златни здравословни правила за съчетание на другите блюда за най-хубав резултат.

Книгата разкрива и триковете на супермаркетите, с цел да ви подлъжат да изхарчите повече.

А ето и една вкусна и лесна рецепта за бързо и най-много на ниска цена ястие, от което няма да качите килограми:

Евтини кюфтета от зеле и кайма

Една порция: 200 г =350 ккал; белтъчини - 14.4 г; мазнини - 13.3 г; въглехидрати - 22.8 г;

Време за подготвяне: 45 минути

Необходими артикули:

400 г зеле

1 яйце

3-4 стръка магданоз

2 с.л. сметана (или майонеза)

200 г кайма

1 междинна глава лук

1 ч.л. сол

½ ч.л. бакпулвер

черен пипер на усет

1-2 с.л. брашно

Начин на подготвяне:

Зелето и лукът се настъргват на дребно в кухненския робот. Заливат се с вряща вода и се оставят да се задушат под похлупак 5 минути. След това водата се изцежда и към зеленчука се прибавят каймата, накълцания магданоз, сметаната, яйцето, брашното, бакпулвера, солта и подправките. Омесва се добре и от получената примес се оформят 12 кюфтета, които се подреждат върху застлана с хартия за печене тавичка. Кюфтетата се напръскват със зехтин и се пекат 30 мин. в загрята на 200°С фурна.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР