Беше една от най-интересните срещи, които сме провеждали в професионалния

...
Беше една от най-интересните срещи, които сме провеждали в професионалния
Коментари Харесай

Наско Караиванов: Формат с 10, 12 или 14 отбора не е сполучлив

" Беше една от най-интересните срещи, които сме провеждали в професионалния футбол в последните години, не мога да кажа, че е историческа, само че е ползотворна среща. Направи ми усещане от заинтересоваността на клубовете, някои бяха тук с по няколко представители. Беше потребна ", съобщи президентът на Българската професионална футболна лига Атанас Караиванов.

" Срещата възвърне доста огромна част от доверието към Лигата и БФС. Посочиха се пропуски, само че те видяха, че новият президент на БФС протяга ръка за взаимоотношение с лигата. Няма да се взимат еднолични решения или решения на друго място “, показа още Караиванов.

" Формирането на две четворки ще предложат плейофни мачове в две срещи при разменено посещение, а осем тима ще образуват групата за изпадащите. Там обаче няма по какъв начин да създадем мачове с разменено посещение. Интригата и там ще бъде доста огромна. Форматът с 10, 12 или 14 тима не е изключително успешен. Това ни демонстрират предходните опити “, съобщи Караиванов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР