Бесен скандал се завихри преди малко в коридора на пловдивския

...
Бесен скандал се завихри преди малко в коридора на пловдивския
Коментари Харесай

Жесток скандал в съда в Пловдив заради клането отпреди 15 години, намеси се охраната!

Бесен скандал се завихри доскоро в коридора на пловдивския съд. Родителите и роднините на упрекнатият в ликвидиране Никола Камберов нападнаха словесно прокурорът по делото Галина Андреева, като от самото начало обясняваха на публицисти, че той бил почтен.  Преди 6 месеца е бил привикан на разпит и твърдял, че не той, а приятелят му Янко е умъртвил Божидар Моллов преди 14 години.

Пред БЛИЦ проверяващи обясниха, че преди време приятелят на Никола го срещнал и му споделил, че ще го издаде за убийството. Именно поради това обвиненият е споделил пред свои братовчеди, че Янко е умъртвил Моллов. От там тръгнала да се разплита историята.

Никола твърдял, че желал да натопи Янко, тъй като се уплашил, че ще го издаде за зверството. Роднините на обвинения на няколко пъти подвигнаха скандал по тази причина защитата ги изведе на открито. Очаква се мярката за неотклонение да стартира след минути.

БЛИЦ напомня, че през вчерашния ден пловдивската прокуратура заяви за разкрито ликвидиране от далечната 2003 година. Тогава на паркинг в града е бил заклан в недодялан 26-годишният Божидар Моллов. До жестокото ликвидиране се стигнало след скандал за момиче - някогашно гадже на трагично починалия.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР