Бесен съпруг залял с киселина врачката от Пловдив, която бе

...
Бесен съпруг залял с киселина врачката от Пловдив, която бе
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Врачката, залята с киселина, взела 40 бона за разваляне на магия

Бесен брачен партньор залял с киселина врачката от Пловдив, която бе призната с изгоряло лице в УМБАЛ " Св. Георги ". Причината за нападението й са хилядите левове, които  измъкнала от своя клиентка за развалянето на черна магия, описаха пред Lupa.bg недоволни нейни клиентки. 

По думите им 52-годишната Тони е гледала на карти, само че нищо не познавала. Вземала по стотина лв. единствено за ясновидство, а за повреждане на вълшебства цената й започвала от 5 бона нагоре. Клиентката, поради която пострада лицето й, й е дала 40 бона, без да бъде удовлетворена от услугите й. Тя споделила на мъжа си за срещите си с гадателката и за парите, които й е желала. Тогава мъжът й буен и решил да накаже мнимата ясновидка, като я залее с киселина. Самата тя знаела кой я е нападнал, само че от боязън да не й се случи нещо още по-лошо, скрила името й от полицията. 

52-годишната врачка беше нападната към 13 часа във вторник в жилището си в регион " Тракия ", където неотдавна живее чартърен. Възможно е да се е преместила поради получени закани от недоволни клиенти. 

Във вторник мъж с маска и ръкавици влезнал в жилището и й напръскал лицето с киселина. Поразени са също кракът и ръката й.

Вратата на жилището била отворена, с цел да могат да влизат клиентите, защото Тони неотдавна претърпяла инсулт и затова била трудноподвижна.

От клиниката по изгаряния към УМБАЛ " Св. Георги " споделят, че предстоят интервенции. Иначе положението й е устойчиво.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР