Берое успя да победи Пирин Благоевград с 1:0 в двубой

...
Берое успя да победи Пирин Благоевград с 1:0 в двубой
Коментари Харесай

Берое излъга Пирин с гол за 90 секунди

Берое съумя да победи Пирин Благоевград с 1:0 в дуел от 28-ия кръг на efbet Лига.

На стадиона в Стара Загора домакините стигнаха до триумфа с гол от съблекалнята и сложиха завършек на серията от две следващи загуби.

Берое направи желан старт на мача, като поведе още преди изминаването на 90 секунди. Серкан Юсеин проби по дясното крило, влезе във вътрешността в наказателното поле и стреля с левия крайник. Янко Георгиев избави удара, само че топката стигна до Густаво Каскардо, чийто опит за шут не бе сполучлив, само че топката стигна до Симеон Мечев, който при добавката прати топката под гредата и по този начин даде задатък на Берое.

В идващите минути темпото на игра бе ниско, като и двата тима внимаваха доста и не рискуваха с масирани офанзиви, като не съумяха да намерят път към някоя от двете порти.

Уерди Мара си отвори пространство за изсрел от границата на наказателното поле в 35-ата минута, само че топката мина на сантиметри от десния непряк дирек. Тонислав Йорданов опита да изненада Янко Георгиев в 38-ата минута, като шутира от далечна отдалеченост, само че топката мина над напречната греда.

В първата минута на добавеното време на първата част Димитър Тонем проби през средата и комбинира с Иван Тасев, който върна топката Венцислав Бенгюзов. Опитният халф шутира, а топката прелетя рисково около вратата на Иван Караджов.

Пирин бе по-активният от двата тима в началните минути на второто полувреме. Даниил Кондраков шутира в 49-ата минута, само че изстрелът му бе блокиран от футболист на Берое. Последва добавка от страна на Димитър Тонев, само че Караджов отрази.

Венцислав Бенгюзов шутира непосредствено от директен свободен удар в 56-ата минута, само че топката мина над напречната греда и не затрудни Иван Караджов. Иван Тасев центрира остро към наказателното поле, а топката потегли по посока на вратата, само че Иван Караджов съумя да избие топката в последния миг в 69-ата минута.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР