Берое пусна в продажба билетите за предстоящия бараж за efbet

...
Берое пусна в продажба билетите за предстоящия бараж за efbet
Коментари Харесай

Берое пусна в продажба билетите за баража срещу Спортист

Берое пусна в продажба билетите за идния бараж за efbet Лига против Спортист (Своге), който ще се играе на 9 юни от 19 часа на стадион " Ивайло " във Велико Търново.
 Берое освободи Киров преди най-важния мач от сезона, трио застана отпред на Берое освободи Киров преди най-важния мач от сезона, трио застана отпред на " заралии "
" Билетите за мача са налични и на всички каси на Eventim в страната. За този дуел е планувана и онлайн продажба с алтернатива print@home. Можете да разпечатате своя билет вкъщи и да го употребявате за вход на стадиона. Пропуски се продават на и на четирите каси на Eventim в Стара Загора: 1. Технополис – бул. „ Никола Петков “ (до Парк Мол) 2. OMV Дезинтегратор – бул. „ Руски “ 3. ОМV Стара Загора – Три Чучура – кв. „ Три чучура “ 4. Български пощи – ул. „ Св. Княз Борис I “ 81. Съветваме всички последователи да се възползват от предварителната продажба на билети, с цел да се улесни достъпът до стадиона и се избегне скупчването на хора по касите минути преди началото на дуела. Местата, посочени на билета няма да се съблюдават. Входът за деца до 12 години е свободен, само че всички лица до 16 години би трябвало да бъдат с компаньон и попълнена декларация ", написаха от лагера на старозагорци.

" Билети ще бъдат продавани и на касите пред стадион „ Ивайло “ в деня на срещата. Всички последователи на Берое ще могат да влизат в бранш А на ст. „ Ивайло “, а почитателите на гостуващия тим ще могат да влизат само в бранш „ Гости “ на стадиона. Всички последователи са длъжни да носят документ за идентичност ", прибавиха още от клуба.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР