Берое приема ЦСКА 1948 в първия съботен двубой от efbet

...
Берое приема ЦСКА 1948 в първия съботен двубой от efbet
Коментари Харесай

Дуел в Стара Загора: Берое търси първа победа, ЦСКА 1948 гони стабилизиране

Берое приема ЦСКА 1948 в първия съботен дуел от efbet Лига. Срещата под Аязмото стартира в 12:00 часа, като двата тима ще търсят трите точки, с които да се върнат на победния път.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Берое към момента не познава успеха през тази календарна година. Футболистите на Николай Киров стартираха 2023 година със загуба вкъщи от ЦСКА - София с 1:4. Последваха още две провали за “зелените ” и две равенствата, като последното такова беше през предишния кръг против Локомотив (Пловдив).
24  Локомотив (Пловдив) - Берое
Според последните информации Берое продължава да не може да употребява сенегалския ляв бек Бубакар Траоре и албанския халф Уерди Мара, чиято картотека към момента се бави. Тимът от Стара Загора ще търси спиране на серията без победа и прекъсване на пропадането в класирането.
28  ЦСКА 1948 - ЦСКА - София I
ЦСКА 1948 пък ще гони стабилизиране след изгубеното дерби с ЦСКА - София. Емоциите от аления дуел в Бистрица отминаха и футболистите на Тодор Янчев ще търсят връщане на победния път. “Червените ” към този момент са на 12 точки от първото място, което не значи, че тимът ще изгуби от своята примамка и че битката за зона “Европа ” няма занапред да е в разгара си.
 Нападател на ЦСКА 1948 на проучвания Нападател на ЦСКА 1948 на проучвания
В тима на Янчев няма съществени кадрови проблеми, като единственият сигурен навън за срещата е централният нападател Александър Колев, който счупи костица в своя крайник на мача със Септември (София). Очаква се Алекс да се завърне в сметките на своя треньор през април.

БЕРОЕ - ЦСКА 1948 

Вероятни сформира:

БЕРОЕ (3-4-1-2): Караджов; П. Енрике, Ламбулич, Челич; Каскардо, Мечев, Юсеин, С. Гомес; Пенчев; Г. Йорданов, Трибуле
Старши треньор: Н. Киров

ЦСКА 1948 (4-1-4-1): Наумов; Фуртадо, С. Петров, Елитон, Джонатан; Чочев; Карагарен, Умарбаев, Октавио, Р. Кирилов; Сердюк
Старши треньор: Т. Янчев

СЪДИЯ: Георги Гинчев
СТАДИОН: " Берое "
НАЧАЛО: 12:00 часа

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР