Берое победи Черно море в мач от 25-ия кръг на

...
Берое победи Черно море в мач от 25-ия кръг на
Коментари Харесай

Берое победи Черно море в Стара Загора и си гарантира място в Топ 6, Камбуров с гол номер 231 в кариерата си

Берое победи Черно море в мач от 25-ия кръг на Първа лига. Двубоят под Аязмото приключи при резултат 3:0.

Мачът бе основен за шестото място в крайното класиране на постоянния сезон. До момента противниците имаха по 37 точки, като " моряците " завоюваха с 2:0 дуела посред им през есента, а също така бяха и с по-добра голова разлика.

Сега обаче старозагорци " върнаха услугата " с по-добър резултат и приключват в Топ 6 на крайното нареждане.
 Двамата настоящи треньори с най-вече мачове в елита се изправят един против различен
Двамата настоящи треньори с най-вече мачове в елита се изправят един против различен

Специалистите до момента са имали единствено 7 конфликта между тях в шампионата

Точни за спечелилите през днешния ден бяха Камбуров, от дузпа, Фал и Йосипович.

Единадесетметровият удар на нападателя бе дълготрайно оспорван от гостите, като повторенията не дадоха изясненост дали преди този момент таранът фактически е бил фаулиран от вратаря на " моряците ".

Варненци играха повече от едно полувреме с човек по-малко, откакто Станчев си изкара два жълти картона и напусна игрището прибързано.

ТОПСПОРТ наблюдава онлайн за потребителите си случилото се на терена:
 Берое - Черно море 3:0 онлайн
Берое - Черно море 3:0

Срещата стартира!

Първото полувреме стартира с напън на варненци. Футболистите на Берое се прибраха в половината си, като изчакваха своите благоприятни условия на контраофанзива.

Родриго и Илиев бяха измежду най-активните в състава на Черно море. Курьор и Андраде пък непрестанно демонстрираха своята скорост и притесняваха бранителите пред себе си.

Въпреки положителните си дейности в предни позиции, гостите по този начин и не съумяха да стигнат първи до отбелязване на попадение.
 Снимка 482643
Източник:

Това направиха техните съперници, след 29 минути игра. Секунди по-рано Камбуров падна в наказателното поле, след прикосновение с вратаря на " моряците " и реферът уточни бялата точка. Зад топката застана пострадалият нападател, който бе прецизен за 1:0, разписвайки се за 231 път в професионалната си кариера.

Повторенията на обстановката не бяха напълно безапелационни, като останаха известни подозрения, по отношение на правотата на взетото от арбитъра решение.

В 36-ата минута Курьор получи добър пас в пеналта. Също падна на тревата. Сигнал от Тодоров не последва.

Още при последвалите контрадействия за домакините Станчев работи непозволено и видя за повторно през днешния ден жълтия цвят на картона, което означаваше, че гостите ще завършат срещата с човек по-малко.

Минута преди паузата центриране на Фуртадо откри Фал, който оставен непокрит от бранителите пред себе си, стреля тъкмо с глава за 2:0.

Така до паузата домакините към този момент разполагаха с две попадения преднина.

През второто полувреме нови попадения не бяха осъществени.

Импулсът в играта на гостите бе видим, само че напъните на Родриго и Курьор в предни позиции не бяха задоволителни.
 Снимка 482641
Източник:

Минчев пък бе зорко охраняван от двама бранители на противника и също не съумя да стигне до опция за отбелязване на най-малко почетен гол за своя състав.

Фактът, че варненци играха повече от едно полувреме с човек по-малко се отрази на всички състезатели на отбора, които се оправиха със дилемите си, само че разходваха голяма част от силата си.

Черно море доигра мача в скица със единствено един чист нападател, което не разреши на отбора да стигне до освен това в срещата.
 Снимка 482639
Източник:

Малко преди края, влезлият като запаса Йосипович бе изведен против вратаря от Октавио и не сгреши, оформяйки крайното 3:0. Именно този гол класира дефинитивно старозагорския отбор в Топ 6 на таблицата.

В последния кръг варненци одобряват Витоша (Бистрица). За Берое следва аудиенция на Славия в София.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР