Берое обяви привличането на Зария Ламбулич. Сръбският централен защитник започва

...
Берое обяви привличането на Зария Ламбулич. Сръбският централен защитник започва
Коментари Харесай

Берое обяви привличането на трима нови футболисти

Берое разгласи привличането на Зария Ламбулич. Сръбският централен бранител стартира подготовка с новите си съотборници още на днешното първо занятие. За последно той е бил част от Младост Нови Сад, само че няма записана нито една игрова минута през есента.

24-годишният Ламбулич е младеж на Бродарац Белград, само че стартира своята кариера в Пролетер Нови Сад. Играл е още в Шахтьор Солигорск, Зрински Мостар, Златибор и Младост Лучани. Ламбулич е някогашен юношески национал на Сърбия.

Също през днешния ден от Берое оповестиха и привличането на Йоан Бауренски и Денислав Славчев.

Йоан Бауренски е на 21 години, играе като полузащитник. Роден е в Монтана и е младеж на „ Литекс “ и ЦСКА-София. Кариерата му стартира в състава на „ армейците “, а по-късно и като част от тима на „ Литекс “. Mиналият сезон играчът бе преотстъпен на „ Ботев “ (Враца). Бауренски е някогашен младежки и юношески национал на България

От клуба оповестиха, че юношата на „ Берое “ Денислав Станчев се завръща в родния си клуб. За последно 22-годишният Станчев бе част от състава на „ Добруджа “. Той е роден в Стара Загора и играе като полузащитник. Още като младеж на клуба записва присъединяване в 5 срещи на представителния отбор. Освен в „ Берое “, Станчев е играл във „ Верея “, полския „ Битовия “, „ Локомотив “ (София), „ Литекс “ и „ Добруджа “.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР