Берое е пред раздяла с основен играч. Заралии са вдигнали

...
Берое е пред раздяла с основен играч. Заралии са вдигнали
Коментари Харесай

Основен играч напуска Берое заради симулиране на контузии?

Берое е пред разлъка с главен състезател. Заралии са вдигнали мерника на халфа Серкан Юсеин. Той пристигна през лятото на 2021-ва чартърен от Лудогорец. Година по-късно приключи връзките си с разградчани и мина под Аязмото като свободен сътрудник. Настоящият му контракт е до лятото, само че 26-годишният футболист може и да не изкара акцията до края, написа " Тема спорт ". 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Въпреки, че има 23 мача, 1 гол и 3 асистенции този сезон в елита Юсеин, който играе паралелно до Симеон Мечев в средата на терена, надали ще остане под Аязмото. За това загатна ръководителят на " Сдружение за поддръжка на футбола Берое " юрист Светослав Миневски, което държи главният пакет акции на зелените.

" Към Симеон Мечев нямам забележки. Когато на терена не е Серкан Юсеин, той не се крие и поема отговорности. Дали бърка при вземането на решенията си, дали забавя от време на време топката, не мога да кажа. Той обаче се старае и дава максимума от себе си, Вече се организират диалози за бъдещето на Серкан Юсеин. В последно време той непрестанно симулира травми, не стиска зъби и не поддържа връзка. Това е задоволително показателно до каква степен е зает в тренировките. И при Калоян Кръстев може да има вести към бъдещето му ", сподели Миневски. Както е известно, нападателят е чартърен от ЦСКА - София до края на сезона.

" Само четири, пет са състезателите с изтичащи контракти. Съставът ни за идващия сезон е кадрово гарантиран. Запазим ли и треньорски екип тимът за следващата година ще е към този момент сработен. Той следва да се добави с изчезналата му класа. И за този сезон съм оптимист. Оптимист съм и за бъдещето. Направил съм вероятното към хората с поети финансови задължения нещата да се случват ", добави юристът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР