Бензиностанцията на булевард „Цариградско шосе”, в която вчера се вряза

...
Бензиностанцията на булевард „Цариградско шосе”, в която вчера се вряза
Коментари Харесай

След катастрофата на бензиностанция: Движението по „Цариградско шосе” в София е нормално


Бензиностанцията на бул. „ Цариградско шосе”, в която през вчерашния ден се вряза кола, не работи. Мястото остава отцепено от полицията, само че придвижването в региона се реализира обикновено.

Колата е прелетяла през лежащ служител на реда, предходна е през бордюра и се е врязала в крановете, които зареждат бензиностанцията с гориво. Автомобилът към момента е на мястото на случая.

Екипи на пожарната са били на мястото цяла нощ. В момента няма никаква заплаха.

„ Вчера бързата реакция на столичната пожарна и Столична дирекция на вътрешните работи оказа помощ за бързата евакуация и разединение на региона, по-късно пристигнаха техниците, с цел да вземат решение на място за източването на газта от цистерната. В момента няма налягане към главния контейнер и няма никаква заплаха. Обектът остава затворен до извънредно решение на проблема”, изясни за „ Тази сутрин” Красимир Димитров – шеф на дирекция „ Аварийна помощ и превенция” в Столичната община.

Той изясни още, че от през вчерашния ден въздухът в региона се замерва с три газ анализатора. Няма заплаха за хората в покрайнината, безапелационен беше той.

Това е сериозен случай, с количество над 5 тона газ пропан бутан, тъй че това е доста рисково, разяснява още Красимир Димитров.

Спиране на придвижването по булеварда през днешния ден не се планува.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР