Bentley анонсира нова специална серия на луксозния си всъдеход BENTAYGA, наречена Bentayga

...
Bentley анонсира нова специална серия на
луксозния си всъдеход BENTAYGA, наречена
Bentayga
Коментари Харесай

Bentley анонсира специална серия на BENTAYGA

Bentley анонсира нова специфична серия на луксозния си всъдеход BENTAYGA, наречена Bentayga V8 Design Series, в която са комбинирани специални доработки от страна на специализираното поделение на марката- Mulliner, както и актуални опционални оферти от модификационното портфолио на модела.

Bentley Bentayga V8 Design Series е създадено на базата на версия Bentayga V8, само че екипировката е надградена със специфични седемспицови Palladium Grey Paragon джанти със самонивелиращи се капачки, тематично цветово изпълнен интериор с карбонови приложения, нови цветови контрасти и други.

Задвижването на Bentayga V8 Design Series е поверено на четирилитров бензинов мотор, който е в положение да генерира максимална мощност от 550 конски сили и максимален въртящ миг от 770 Нм. Максималната скорост на придвижване на луксозния всъдеход е 290 км/ч, като първите 100 от тях могат да бъдат достигнати единствено за 4.5 секунди.

Автомобилите от новата серия идват със задвижване на четирите колела, както и с адаптивна система Drive Dynamic с включен спортен режим.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР