Бен Симънс записа трипъл-дабъл, а Джоел Ембийд надигра Карл-Антъни Таунс

...
Бен Симънс записа трипъл-дабъл, а Джоел Ембийд надигра Карл-Антъни Таунс
Коментари Харесай

Филаделфия крачи към плейофите с важен успех

Бен Симънс записа трипъл-дабъл, а Джоел Ембийд надигра Карл-Антъни Таунс при победа на Филаделфия със 120:108 против Минесота в мач от Националната баскетболна лига на Съединени американски щати и Канада (НБА). С това Сиксърс направиха поредна значима крачка към първо присъединяване в плейофите от шест години насам.

Симънс приключи мача с 15 точки, 12 битки и 13 асистенции за десетия трипъл-дабъл в дебютния си сезон в лигата. Ембийд означи 19 точки и направи страховит блок с лявата ръка против Таунс при опит на звездата на Тимбъруулвс за тройка. След това той направи и впечатляваща забивка по време на серия от 20:4 за Сиксърс при започване на третата част.

Дарио Сарич означи 18 точки за тима на Филаделфия (42-30), който записа шеста поредна победа и ще приключи сезона с позитивен баланс. Сиксърс могат да си обезпечат място в плейофите на НБА с победа в идващия си мач или загуба на Детройт.

Джеймс Хардън означи 27 точки в три четвъртини за победа на Хюстън със 114:91 против Ню Орлиънс. Рокетс записаха осма поредна победа и към този момент са с баланс 59-14, с което усъвършенстваха достижението на именития състав от сезон 1993/1994.

Аарън Гордън означи 29 точки и завоюва 11 битки за победа на Орландо със 105:99 против Финикс. Никола Вичевич добави 24 точки и завоюва девет битки, а Ди Джей Агустин съвсем записа първия си трипъл-дабъл за сезона след 15 точки, 10 асистенции и девет битки.

Финикс позволи 11-а поредна загуба и 26-а в последните си 28 мача. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР