Бен Шелтън ясно заяви, че няма никакви проблеми с това,

...
Бен Шелтън ясно заяви, че няма никакви проблеми с това,
Коментари Харесай

Имитацията е най-висшата форма на ласкателство: Шелтън без лоши чувства към Джокович

Бен Шелтън ясно съобщи, че няма никакви проблеми с това, че през вчерашния ден Новак Джокович употребява празненството с повдигането и затварянето на телефонната слушалка, с цел да означи успеха си над него в полуфиналите на US Open.

Въпросният жест се трансформира в запазена марка на 20-годишния тенисист, който го измисли след успеха си над Франсис Тиафо на 1/4-финалите, само че 23-кратният първенец от Шлема открадна концепцията от по-младия си сътрудник и го видяхме да прави безусловно същото нещо, откакто осъществя мачбола си през вчерашния ден вечерта. Това по никакъв начин не се хареса на почитателите в Ню Йорк и мнозина съзряха опит за провокация от страна на Ноле към локалния любим, единствено че самият международен номер 49 наподобява е на напълно друго мнение:

" Не ми харесва, когато хората в обществените медии ми споделят по какъв метод мога или не мога да чествам след победа. Смятам, че щом спечелил даден мач, то съм си заслужил правото да направя, каквото пожелая и да оставя страстите да ме завладеят за момент.

Не ме интересува, че Новак употребява моето тържество, с цел да означи успеха си и нямам проблем с това. Спомням си по какъв начин като хлапе ме учеха, че имитацията е най-искрената форма на хвалебствие. Нямам какво повече да кажа по въпроса " - разяснява Шелтън по тематиката.

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР