Белгийка беше спасена, след като беше хваната в капана на

...
Белгийка беше спасена, след като беше хваната в капана на
Коментари Харесай

Чудо - жена оцеля в катастрофиралата си кола шест дни при голяма жега

Белгийка беше избавена, откакто беше хваната в клопката на авариралата си кола в продължение на отминалите шест горещи дни, заяви BBC. Тя описа за своето тестване пред медиите, започвайки с думите: " Мисля, че съм огромна късметлийка ", съобщи БГНЕС.
45-годишната Корин Бастид изчезва покрай Лиеж на 23 юли, два дни преди температурите да доближат 41,7 градуса по Целзий. Колата ѝ се прекатурва в канавка в далечен регион, наранявайки гръбнака ѝ и тя не съумява да излезе от транспортното средство. Макар и мощно обезводнена, тя остава в схващане и оцелява, пиейки дъждовна вода.
Жената беше открита, откакто фамилията ѝ сигнализира полицията, подавайки сигнал за изчезнало лице.
От болничното си легло Корин сподели, че е считала, че никой няма да я откри в " ужасяващата горещина ".
" Първата нощ мобилният ми телефон не спря да звъни. Опитах се да го взема, само че не можах, тъй като ръката ми беше ранена ", напомни си тя.
Жената си спомня по какъв начин е губела схващане всякога, когато се е опитвала да се движи, с цел да се измъкне от колата. В последна сметка, след доста старания, съумяла да отвори една от вратите с крайник.
" Най-трудното беше да лежа върху частите стъкло. Опитах се да се подвигна, само че останах с усещането, че гърбът ми се раздира. Също по този начин използвах влажен клон, с цел да основа чувството за влага в устата си. Но не усещах апетит ", добави тя.
Въпреки ужасяващото си тестване, госпожа Бастид съобщи, че се усеща щастлива, че е жива. През цялото време тя не изгубила вяра, мислейки за децата си.
Заглавна фотография: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР