Белгия и Кот д'Ивоар завършиха 1:1 в контрола, играна в

...
Белгия и Кот д'Ивоар завършиха 1:1 в контрола, играна в
Коментари Харесай

Късен гол прекъсна победната серия на Белгия

Белгия и Кот д'Ивоар приключиха 1:1 в контрола, играна в Брюксел. Домакините поведоха с гол на в 53-ата минута, само че малко преди края изравни от дузпа. По този метод беше прекратена серията от 12 следващи победи на " алените дяволи ", които играха без огромните си звезди.

Селекционерът на домакините Роберто Мартинес избра да даде отмора на съвсем всички съществени футболисти за идния конфликт с Англия в Лигата на нациите. Шанс да водят нападението от първата минута получиха Батшуай, Жереми Доку и. В игра се появиха общо петима дебютанти. На вратата пък застана Симон Миньоле. За Кот д'Ивоар в предни позиции започнаха, Макс Градел и Вилфред Заха.

Преди почивката най-хубавото състояние се откри пред Батшуай, само че Силван Гбоху избави неговия удар. Нападателят на белгийците се реваншира малко след началото на второто полувреме, когато засече центриране от десния фланг и в началото стреля във вратаря, само че при добавката не сбърка.

Резервният пазач на " алените дяволи " Хендрик ван Кромбруге се прояви с значима интервенция след удар на Никола Пепе. Вратарят на стана татко в часовете преди мача и даже можеше да се размине с първия си мач за националния тим.

Кот д'Ивоар съумя да се добере до равенството в 87-ата минута с помощта на точния изстрел от дузпа на Кесие. Наказателният удар беше отсъден за нарушаване на против Заха.

Белгийците гостуват на " Уембли " в неделя, а по-късно им следва мач с Исландия в Лигата на нациите.

БЕЛГИЯ - КОТ'ДИВОАР 1:1
1:0 М. Батшуай (53)
1:1 Ф. Кесие (87) д.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР