Бележка, намерена в хотелската стая на човека, който откри огън

...
Бележка, намерена в хотелската стая на човека, който откри огън
Коментари Харесай

Бележка потвърждава, че счетоводителят е извършил касапницата в Лас Вегас

Бележка, открита в хотелската стая на индивида, който откри огън по тълпата в Лас Вегас от небостъргач, включва ръчно написани сметки за най-хубавото място, в което би трябвало да се цели, с цел да аргументи оптимален брой жертви, предава американската новинарска телевизия CBS News, представена от Фокус.
Полицай Дейв Нютън от ръководството на Лас Вегас споделя, че е забелязал записка на нощното шкафче на стрелеца, когато са влезнали в стаята. Тя е открита покрай един от прозорците, който Падок е счупил с чук, с цел да стреля по тълпата в подножието на постройката с мощни полуавтоматични автомати, на които са правени усъвършенствания за повишението на скоростта на стрелбата.

" Видях, че е написал дистанцията и височината, на която се намира и калкулации за траекторията на патроните ", разкри Нютън. " Чрез изчисленията си, той се е ориентирал къде да стреля, с цел да аргументи най-вече жертви ". Стаята на Падок е била на 32-ия етаж на хотела, с аспект над тълпата на отсрещната страна на улицата. Повече от 20 хиляди души участваха на музикалния фестивал, когато нападателят откри огън. Тълпата е била на към 350 метра от стрелеца и в обсега на скъпите поръчкови оръжия, открити в стаята.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР