Бекон, шунка и наденички Обработенотно месо съдържа нитрати, които е

...
Бекон, шунка и наденички Обработенотно месо съдържа нитрати, които е
Коментари Харесай

Не Ги Яжте Повече! Няма Да Повярвате, Но Това Са Най-Вредните Закуски!

Бекон, шунка и наденички

Обработенотно месо съдържа нитрати, които е допустимо да причинят рак на дебелото черво. Институтът за проучване на рака разгласява лист на десетте неща, които можете да извършите, с цел да намалите риска от рак. Избягване потреблението на нитрати е най-важното всред тях.

Сладки зърнени закуски

Повечето зърнени храни са цялостни с въглехидрати и захар. Когато ги хапвате постоянно, равнището на кръвната ви захар може да се повиши, а това води до редица неподходящи последствия. Вместо това, изберете зърнена закуска с по-високо наличие на фибри и протеини. Може да добавите орехи или ленено семе към утринното хранене. Така ще си подсигурите естествени фибри, които ще ви дадат доста мощ и сила за целия ден.

Понички

Както и всички сладкиши, направени с рафинирано бяло брашно и доста добавена захар, са много нездравословни. Захарта е най-лошият метод да заредите организма си с гориво, тъй като ненужно повишава кръвната захар. Това допуска да огладнеете по-рано, също така самото повишение на кръвната захар е обвързвано със затлъстяване и диабет. Заменете сладкишите с свеж плод, като по този метод ще добавите захарта, нужна на организма, без никаква заплаха от напълняване.

Йогурт

Голяма многообразие от тях се предлага на пазара, само че множеството са цялостни с изкуствени подсладители и химикали. Заложете на обезмаслено кисело мляко или си направете у дома домашно.

Мазни баници и тестени закуски

Те са извънредно нездравословни, изключително когато ги ядете рано заран. В ранните часове на деня организмът ни към момента не е изцяло квалифициран за разграждането на толкоз доста мазнини. Именно по тази причина се появява затлъстяването. Въздържайте се от този тип закуска, като най-малко я ограничете до 2-3 пъти месечно.

/budnaera.com
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР