Възраждане“ скъсява разликата с ГЕРБ и имаме реални шансове да

...
Възраждане“ скъсява разликата с ГЕРБ и имаме реални шансове да
Коментари Харесай

Костадинов в Бургас: „Възраждане“ има реални шансове да спечели изборите

„ Възраждане “ съкратява разликата с ГЕРБ и имаме действителни шансове да завоюва изборите. С тези данни от последните изследвания, ръководителят на групировката Костадин Костадинов отри отворената среща с жители на Бургас. Близо 250 души изпълниха конферентната зала на хотел „ България “ и близо 3 часа разговаряха с ръководителя на „ Възраждане “.

„ Знаем, че ще бъде доста мъчно. Изправени сме се против голяма, колосална, мафиотско – олигархична система, зад която стои страната. Правителството е на ГЕРБ, Движение за права и свободи, ПП-ДБ, само че в последна сметка, човек е толкоз огромен, колкото са огромни фантазиите му. На 9 юни имаме златен късмет, не просто да спечелим изборите, а да напишем история! Обещавам ви, че завоюва ли „ Възраждане ” изборите, това ще бъде вест, която ще засенчи всички сходни вести в Европейския съюз ”, уточни Костадинов.

Затова е нужно да убедим хората да гласоподават, акцентира ръководителят на „ Възраждане “, в отговор на въпрос към него:

„ Негласуващите са най-големият ни зложелател. Тези хора, които не отиват да гласоподават, те дават гласа си на ГЕРБ, ППДБ и Движение за права и свободи. Аз не желая да се гласоподава за „ Възраждане “ като по-малко зло. Аз желая да се гласоподава за нас като за съзидателната мощ “, акцентира Костадинов.

В поддръжка на това какъв брой е значимо да се гласоподава, думата взе жител, който уточни, че на предните избори е минал над 300 км., с цел да гласоподава за групировката в Йоханесбург.

На различен въпрос, обвързван с това по какъв начин „ Възраждане “ ще съживи страната ни, Костадинов уточни:

„ Като управляваме добре България, не крадем, не преразпределяме държавни и общински средства “, разяснява ръководителят на „ Възраждане “ и заключи в умозаключение:

„ Крайно време е това оскърбление, на което е подложен българския народ, да бъде прекъснато. Стига към този момент сме търпели да бъдем мачкани, стига към този момент сме търпели някой да ни се качва на главите. Стига към този момент сме търпели някой да ръководи от наше име, без да ни пита какво желаеме “, приключи Костадинов.

Той подари на бургаската конструкция на „ Възраждане “ икона от бургаския иконописец Атанас Аврамов, който е и претендент за депутат.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР