Бедственото положение във всички общини на територията на област Шумен

...
Бедственото положение във всички общини на територията на област Шумен
Коментари Харесай

Отмениха бедственото положение в Шуменско

Бедственото състояние във всички общини на територията на област Шумен се анулира. Това оповестиха от регионалната администрация, съобщи Българска телеграфна агенция.

По време на среща сред регионалния шеф проф. Добромир Добрев и кметовете на общините е преценено, че ситуацията в района се възстановява.

По данни към 15.00 ч. без електричество са 62 обитаеми места. Екипите на ЕРП Север работят за отстраняването на авариите и се чака до края на деня броят на обитаемоте места без електричество да намалее.

Захранването в община Върбица е пуснато. Отстраняват се повреди по направленията Никола Козлево, Върбица, Венец и Хитрино.

Вода няма в 57 села, като водоподаването поетапно се възвръща след стартиране на зареждането към оборудванията на ВиК Шумен.

Пътищата от Шумен към всички общински центрове са отворени за придвижване. Отворен е пътят и в посока Разград. Почистването на третокласната пътна мрежа продължава.

Припомняме, че поради усложнената зимна конюнктура през вчерашния ден в 10 от общините в област Шумен За учениците понеделник бе неучебен ден.
 Бедствено състояние в огромна част от страната поради снега Обновена
Бедствено състояние в огромна част от страната поради снега

За учебни заведения в 13 области днешният ден е неучебен
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР