Бедно момиче на име Беки Шарп се опитва да се

...
Бедно момиче на име Беки Шарп се опитва да се
Коментари Харесай

Панаир на суетата с премиера по HBO

Бедно момиче на име Беки Шарп се пробва да се изкачи до върховете на британското общество по време на Наполеоновите войни. В България към този момент можем да гледаме новата акомодация на класическия разказ от Уилям Такъри Панаир на суетата по HBO и в онлайн стрийминг платформата HBO GO.

Епизодите са 6 и ще се излъчват по HBO всеки вторник от 20:00 часа, като ще бъдат налични за гледане онлайн още от сутринта. Финалът е на 9-ти октомври, а първите два епизода към този момент са налични в HBO GO. Историята на Беки (Оливия Кук) е изпълнена с измама, закононарушения, наслада, обич, раздели, смях, изневери, борби и танци.

Беки минава през Битката при Ватерло и стига чак до двора на крал Джордж IV, а по пътя разрушава сърца и губи голямо положение. Това е история, в която всеки се дами за неверния човек и след това съжалява. Една история, в която всеки би трябвало да се научи да внимава какво желае.

Но на първо място предизвика фена да си зададе дружно с основната героиня въпросите: Какъв е най-хубавият метод да бъдеш жена? Какъв е смисълът да си добър? В свят на материализъм, нарцисизъм и суетливост, по какъв начин може човек да остане правилен на себе си и обвързван с душата си?

Компания на Оливия Кук (Играч първи, подготви се) в тази екранизация вършат артистът и музикант Джони Флин (Геният), Мартин Клунс (Доктор Мартин), Франсис де ла Тур (Хари Потър и огненият бокал), Том Батеман Бейтман (Убийство в Ориент Експрес) и други.

Панаир на суетата е продуциран от Джулия Станърд Станард (Войната и мира, Големият влаков грабеж, Юнайтед), а Джеймс Стронг (Броудчърч, Юнайтед) е режисьор на сериала. Възкликнете с Беки „ Аз съм на върха на света! “ и се потопете в сантименталния свят на Такъри.

Снимка: © 2018 ITV Studios
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР