Базираната на Solana меме монета, известна като Dogwifhat (WIF), изглежда

...
Базираната на Solana меме монета, известна като Dogwifhat (WIF), изглежда
Коментари Харесай

Цената на Dogwifhat може да се срине през април – ето защо

Базираната на Solana меме монета, известна като Dogwifhat (WIF), наподобява е на ръба да загуби огромна част от облаги, които реализира през миналата седмица, защото нейният паричен поток на Чайкин (CMF) демонстрира низходяща наклонност.

Към момента на писане на публикацията WIF се търгува на цена от $3.85, отбелязвайки удивително нарастване на цената си с 20% през миналата седмица. Освен това по данни на CoinMarketCap тя се откроява като криптовалутата с третата по величина облага през този интервал.

През тази седмица обаче се наблюдаваше и спад на CMF на WIF – индикатор, който прави оценка паричния поток към или от даден актив за избран интервал.

Когато цената на даден актив се повишава, до момента в който неговият CMF се движи в противоположна посока, това е сигнал за меча дивергенция, показваща евентуална уязвимост на натиска за покупки. Трейдърите постоянно поясняват такава дивергенция като сигнал за излизане от лонг позиции и обсъждане на шорт, очаквайки следваща низходяща промяна в цената на актива.

Последните показания от 1-дневната графика на WIF демонстрират, че CMF възлиза на -0.02 все още на правене на отчета. Стойност на CMF под нула допуска забележителен отлив на ликвидност, което демонстрира уязвимост на пазара.

Въпреки следеното разминаване сред цената на WIF и неговия CMF индикатор, основните знаци за инерция допускат, че актуалният напън за покупки може да е задоволителен, с цел да поддържа ралито на цените в кратковременен проект.

Например, показателят на относителната мощ (RSI) и показателят на паричния поток (MFI) на токена бяха регистрирани надлежно на 62.66 и 80.80, което демонстрира, че интензивността на покупките на WIF надвива над разпродажбите на токена.

В сходство с актуалната бича наклонност цената на WIF остана над пунктирните линии на знака Parabolic SAR – инструмент, употребен за установяване на посоките на тренда и обръщането му. Когато пунктирните линии са ситуирани под цената на актива, това демонстрира бичи тренд.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР