Байерн Мюнхен разгроми Фрайбург с 5:0 в мач от десетия

...
Байерн Мюнхен разгроми Фрайбург с 5:0 в мач от десетия
Коментари Харесай

Байерн заля Фрайбург от голове за 5:0

Байерн Мюнхен разгроми Фрайбург с 5:0 в мач от десетия кръг в Бундеслигата. За същинския дъжд от голове на „ Алианц Арена “ се погрижиха голмайсторите Серж Гнабри, Ерик Максим Чупо-Мотинг, Лерой Сане, Садио Мане и Марсел Забицер.

Баварците започнаха срещата с напън против своя противник. Така се стигна до 13-ата минута, когато Серж Гнабри засече рикоширала топка и прекрасен изстрел откри резултата.

Двайсет минути по-късно Лерой Сане направи превъзходна асистенция за Чупо-Мотинг, който приключи топката в долния ляв ъгъл на вратата, защитавана от Марк Флекен, с цел да удвои преднината за Байерн.

Серж Гнабри бе изведен в 40-ата минута зад тила на отбраната на Фрайбург. Нападателят стрелят в долния ляв ъгъл, само че Флекен внимаваше и отрази.

Чупо-Мотинг комбинира с Лерой Сане, който овладя и стреля от границата на наказателното поле, с цел да направи резултата 3:0 в 53-ата минута.

Три минути по-късно Гнабри подаде за Садио Мане в наказателното поле на Фрайбург. Сенегалецът трансферира с финес вратаря на съперника и по този начин преднината на баварците набъбна до 4:0.

След рикошет в 80-ата минута Марсел Забицер засече топката във вратата на Марк Флекен, с цел да означи петия гол в интерес на Байерн Мюнхен.

След този триумф баварците се изкачват до 2-ото място във краткотрайното класиране в Бундеслигата с актив от 19 точки, до момента в който Фрайбург е 3-и с една точка по-малко от днешния си противник.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР