Байерн (Мюнхен) победи Марсилия с 1:0 в приятелска среща, играна

...
Байерн (Мюнхен) победи Марсилия с 1:0 в приятелска среща, играна
Коментари Харесай

Байерн продължи победната си серия и срещу Марсилия

Байерн (Мюнхен) победи Марсилия с 1:0 в другарска среща, играна въз основата на баварците в Мюнхен. Единственото попадение в мача бе дело на Серж Гнабри в 20-ата минута.

Отборът на Ханзи Флик се приготвя за възобновяването на Шампионската лига. Следващата седмица отборът се изправя против Челси в реванш от осминафиналите.

Шампионът на Германия приключи шампионата със серия от 13 следващи турнирни победи, а серията е 17 следващи триумфа във всички шампионати. За последно тимът не напусна терена като победил на 9 февруари, когато приключи 0:0 против Република България Лайпциг.

How about that footwork?! @SergeGnabry #AudiFCBTour #FCBOM 1-0 pic.twitter.com/8ttXMvt8u4
— FC Bayern English (@FCBayernEN) July 31, 2020
Срещу Марсилия Байерн излезе с главните си играчи. Наставникът на баварците бе направил някои разбърквания. Кимих игра като десен бек заради травмата на Павард. Шампионът на Германия контролираше мача през цялото време. Гнабри откри резултата след самостоятелен пробив, като развинти отбраната на противника.

След почивката в игра се появиха Коутиньо, Ернандес и Толисо, който се размина с попадение при започване на второто полувреме. Бразилецът също не бе надалеч от гола, само че ударът му мина около вратата. Баварците имаха огромно преимущество по повод владението на топката, само че имаха проблеми да преодолеят отбраната на французите.

Защитникът Никлас Зюле игра 30 минути. За него това бе първи мач от октомври 2019 година

285 days since his last appearance, Niklas #Süle is BACK! #AudiFCBTour #MiaSanFamily #FCBOM pic.twitter.com/Z4SbUxZLgL
— FC Bayern English (@FCBayernEN) July 31, 2020
Марсилия не е играл формален мач от март, когато бе спряно френското състезание. За отбора обаче това е четвърта контрола от подготовката им за новия сезон.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР