Байдън се явява арбитър, координатор, лидер, водачът на съюзниците с

...
Байдън се явява арбитър, координатор, лидер, водачът на съюзниците с
Коментари Харесай

Христофор Караджов: Западната и руската публика виждат две различни картини на войната

„ Байдън се явява съдия, координатор, водач, лидерът на съдружниците с най-голямо въздействие, неговата дума има най-голяма тежест . Той ще покаже личното си наличие като поддръжка, в това число по въпроса с бежанците. “ Това сподели пред БНР Христофор Караджов, учител в Калифорнийския университет, преди идното посещаване на американския президент в Европа.
В медиите в Съединени американски щати тематиката с бежанците от ден на ден се демонстрира и като тласък за публичното мнение да поддържа даже военна борба с Русия , разясни Караджов.

Преподавателят чака допустимо развиване и повдигане на квотите за бежанците, които Съединени американски щати могат да одобряват и които не са променяни от времето на Доналд Тръмп, „ който не беше изключително общителен към концепцията за приемане на бежанци “.

Фронтови страни като Полша ще желаят доста по-дефинитивни отговори от американския президент , счита Караджов.

Той  не чака цялостно петролно и газово ембарго за доставките от Русия, тъй като по думите му Европа не е подготвена за това.

 Снимка: ЕПА/БГНЕС

Огромна част от тази война е хибридна война , акцентира Караджов. Според него това, което виждат западната и съветската аудитория за войната в Украйна са „ две безусловно разнообразни картини , които нямат нищо общо “.

На Запад политиците са доста по-зависими от придвижванията на публичното мнение , страна като Русия е доста по-консолидирана, уточни още в разбора си Христофор Караджов.

Битката в медиите , в онлайн пространството, да се доставя и ревизира информация от обстановка на подобен спор е извънредно епична и доста свирепа . “

 Владимир Путин приказва пред цялостния стадион „ Лужники “ преди дни, когато бе маркирана 8-годишнината от анексирането на Крим. Снимка: ЕПА/БГНЕС

„ Не мисля, Че Путин има доста положителни изходи, с изключение на да продължава да натиска в Украйна. За него публичното мнение на Запад няма безусловно никакво значение сега , не го интересува по какъв начин наподобява в очите на Западна Европа и на Съединени американски щати. Него го интересува по какъв начин наподобява пред личната си аудитория, до каква степен ще може да продължи поддръжката там и да се опита да изтощи Украйна “, разяснява Христофор Караджов.

Проблем е, че не знаем какви тъкмо са крайните му цели , добави анализаторът.

Цялото изявление слушайте в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР