Battle Royale лудницата продължава да е най-популярната видеоигра в света.По

...
Battle Royale лудницата продължава да е най-популярната видеоигра в света.По
Коментари Харесай

Fortnite има вече 125 000 000 играещи

Battle Royale лудницата продължава да е най-популярната видеоигра в света.
По време на чуването на постоянния отчет за финансовото показване на активите на компанията, Tencent оповестиха, че броят на играещите Fortnite е достигнал 125 милиона. Студиото не прецизира дали става дума за дейни консуматори или регистрации. Става ясно обаче, че всеки месец, 40 000 000 се включват в сървърите на играта.

Fortnite се появи неотдавна за следващата платформа – за Nintendo Switch. Това обаче не мина без проблеми, защото се оказа, че притежателите на PS4 конзоли и акаунт във Fortnite не могат да го употребяват в Switch и да пренесат своя напредък и извоювани придобивки. Заедно с това беше обявено и това, че през идната година ще се организира първата Световна купа по Fortnite, а наградния фонд към този момент е $100 000.

Тази седмица беше разгласен и нов ъпдейт за играта – 4.4. С него се прибавят нова оръжие, добавени са и други нови характерности и усъвършенствания в цялата игра и нейните съставни елементи, вкарва се анти-чийт система в Save the World, прибавен е и нов митичен нинджа: The Cloaked Star и др.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР