БАТЕ Борисов записа пета поредна победа в първенството на Беларус

...
БАТЕ Борисов записа пета поредна победа в първенството на Беларус
Коментари Харесай

БАТЕ показа класа срещу шампиона Динамо

БАТЕ Борисов записа пета поредна победа в шампионата на Беларус и към този момент има задатък от 4 точки на върха в класирането. Футболистите на старши треньора Сергей Ковалчук се постановиха с 3:1 като посетител на настоящия първенец Динамо (Брест) и демонстрираха, че надали ще позволен грешката от предишния сезон, когато разрешиха хегемонията им да бъде нарушена.

Двубоят беше извънредно динамичен и публиката, наброяваща малко над 4000 индивида, видя огромен брой голови положения. Станислав Драгун откри в интерес на БАТЕ в 31-ата минута с глава след центриране от корнер, само че в 40-ата красива композиция на домакините приключи с безмилостен изстрел на звездата на отбора Артьом Милевский.

След почивката Динамо пропусна своите шансове, а БАТЕ вкара два гола за 7 минути и реши всичко в своя изгода. Първо се разписа Павел Нехайчик (73') с добавка от близко, а интригата завърши след независим пробив и компактен удар на Неманя Милич.

Динамо (Брест) е едвам на -о място в подреждането, само че ще може да се реваншира в неделя, когато двата тима ще се изправят още веднъж един против различен, само че този път във финала за Купата на Беларус.

Беларус, Висша лига - 10 кръг:

ДИНАМО (БРЕСТ) - БАТЕ БОРИСОВ 1:3 (1:1)
0:1 С. Драгун (31)
1:1 А. Милевский (40)
1:2 П. Нехайчик (73)
1:3 Н. Милич (80)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР